Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
[help req.] llink with jukebox
09-21-2011, 02:16 PM (This post was last modified: 09-21-2011 04:04 PM by notrain.)
Post: #1
[help req.] llink with jukebox
hi,

i tried out llink yesterday, which was pretty easy to set up. i edited llink.conf, started it up and could watch my media with the aquarius skin - no problem.

since it was so easy, i decided to give the llink jukebox route a go. not to spoil anything, but it did not go so well Big Grin

here is what i did:

- installed mymovies for windows home server (my media is stored and shared on a WHS)

- got all the metadata for all of my movies and stored each movie in a separate folder with its associated metadata.

- edited jukebox.conf, the relevant changes i made were
Code:
HTTP|port=9001|name=Jukebox
SKIN|path=./skin/kamaishi_skies/|PAGE_SIZE=10|SIZE_TYPE=human|PASSES=2
RAND|FREQ=300|MAX=2
TYPE|name=extra|cmd=redirect|ext=*.xml/*.jpg|filename=.|args=C:/llink/redirect/
ROOT|path=Y:/Kinofilme/|FLAGS=-WCND
ROOT|path=Y:/Fernsehen/|FLAGS=-WCND

- launched llink.exe with paramter -f jukebox.conf

What happens is:
a) the jukebox skin is empty
b) llink crashes after i "open" the jukebox server on the pch a-110 (no internal harddrive).

About the metadata files: Do they have to reside in the redirect directory? The thing is, MyMovies names part of the metadata the same (mymovies.xml, folder.jpg) for all movies. So do I have to manually copy the metadata into the redirect folder and repeat this process for each new movie? That seems awfully tedious since all the metadata is already in the right place.

Am I correct in assuming that I edit the jukebox.conf strictly to work with a jukebox-style skin and the llink.conf to work with a "normal" skin ?

Does my PCH A-110 need an internal Harddrive to use this?

Did I make any other mistakes ?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Llink 2.3.2 A-300 DubbelU 0 308 02-08-2014 11:46 AM
Last Post: DubbelU
  Announcing llink-2.3.2 release lundman 101 22,687 04-13-2013 05:33 AM
Last Post: HarmonyOne
  [A-400] Does not see llink server tkenn1s 5 2,200 02-26-2013 05:14 PM
Last Post: Imdre
  llink UPNP won't stream krylon 3 1,908 02-14-2013 03:43 AM
Last Post: lundman
  LLink question JoeDonth 5 1,496 01-04-2013 03:03 PM
Last Post: JoeDonth
  How to install Llink on C-300? hildyjohnson 2 1,476 08-10-2012 09:35 AM
Last Post: lundman
  200 series and live streaming and llink sugatam 3 2,128 05-06-2012 12:59 AM
Last Post: lundman
  Setup llink with A-300 PRS 9 3,171 04-24-2012 11:59 PM
Last Post: lundman
  What does this error in llink mean? litfoo 53 10,031 03-15-2012 03:42 AM
Last Post: lundman
  Llink on QNAP NAS working? litfoo 16 4,202 03-14-2012 08:19 PM
Last Post: gfb107

Forum Jump: