Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
A-200 Network issues
12-04-2011, 12:57 AM
Post: #1
A-200 Network issues
A-200 is my second player so it's not extensively used, suddenly I have lost the ability to browse my network or access files on my NAS server.

I have done a few tests: cat5e cable ok (hard wired to HP switch), A-200 set up with a static IP, this can not be seen from my router.

I am not sure what else to check? can the network card in the A-200 be changed or is it embedded to the main board?

Had anyone had similar issues in the past?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
A-200 Network issues - nbat58 - 12-04-2011 12:57 AM
RE: A-200 Network issues - BanditRider - 12-04-2011, 01:46 AM
RE: A-200 Network issues - nbat58 - 12-04-2011, 02:59 AM
RE: A-200 Network issues - nbat58 - 12-04-2011, 01:38 PM
RE: A-200 Network issues - Willem53 - 12-04-2011, 09:14 PM
RE: A-200 Network issues - nbat58 - 12-04-2011, 11:41 PM
RE: A-200 Network issues - stevenv2 - 12-05-2011, 10:11 AM
RE: A-200 Network issues - nbat58 - 12-05-2011, 01:09 PM
RE: A-200 Network issues - nbat58 - 12-06-2011, 07:22 PM
RE: A-200 Network issues - Willem53 - 12-07-2011, 12:20 PM
RE: A-200 Network issues - nbat58 - 12-07-2011, 12:33 PM
RE: A-200 Network issues - dbstv - 02-17-2012, 10:40 PM
RE: A-200 Network issues - nbat58 - 02-17-2012, 11:45 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  No Wireless Auto/Manual in Network buntux 14 715 02-26-2014 05:18 PM
Last Post: istan
Rainbow How to connect the Popcorn Hour C-200 to the network (in order to access to its HD) sillup 4 579 01-27-2014 08:14 PM
Last Post: sillup
  Has anyone been successfull in getting A200 210 working on the network consistently? mendes9 3 730 12-01-2013 11:33 PM
Last Post: midwaybluejay
  New Motherboard Install Issues bishftl 4 486 11-05-2013 11:45 AM
Last Post: Willem53
Lightbulb Very slow network speed nemo2010 1 528 10-20-2013 09:50 AM
Last Post: Willem53
  Unrecognized network ledlemo08 2 638 10-04-2013 02:04 AM
Last Post: ledlemo08
  a200 various issues (fan, hdd, internet) mike_bike_kite 7 987 09-20-2013 04:49 PM
Last Post: mike_bike_kite
Car Strange Network Behavior bdwillie 1 658 08-03-2013 09:19 AM
Last Post: patje*
  Network connection to drives fails thewonderer 0 619 03-31-2013 12:12 PM
Last Post: thewonderer
  No network on A-200 pefo 4 929 03-14-2013 04:35 PM
Last Post: pefo

Forum Jump: