Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
C300 bluray drives doesnt work
12-12-2011, 01:52 PM (This post was last modified: 12-12-2011 01:55 PM by wwwebFred.)
Post: #8
RE: C300 bluray drive doesnt work
Bought a C300 this weekend, together with a WD 2TB disc and a Sony 5600 series Bluray SlotIn drive. And I'm experiencing the same problems as Gilby.
I've tried multiple Bluray and DVD discs, but all I'm getting is the little loading circle and after that the screen turns black and nothing happens.
At that point I can't even eject the disc and the only way to get it out again is reboot the system.
It does show the disc drive at local media, but as soon as I select playback of that device the previously mentioned happens.
Using the device as a network media player works perfectly. I can watch any movie and listen to any of the music files I have on the network.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-11-2011, 09:27 AM
RE: C300 bluray drive doesnt work - Gilby - 12-11-2011, 12:13 PM
RE: C300 bluray drive doesnt work - Gilby - 12-11-2011, 12:41 PM
RE: C300 bluray drive doesnt work - Gilby - 12-11-2011, 04:17 PM
RE: C300 bluray drive doesnt work - wwwebFred - 12-12-2011 01:52 PM
RE: C300 bluray drive doesnt work - Gilby - 12-12-2011, 02:08 PM
RE: C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-12-2011, 03:30 PM
RE: C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-12-2011, 04:11 PM
RE: C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-12-2011, 04:53 PM
RE: C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-12-2011, 06:12 PM
RE: C300 bluray drives doesnt work - m6rtg - 12-12-2011, 06:41 PM
RE: C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-12-2011, 06:49 PM
RE: C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-12-2011, 06:29 PM
RE: C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-12-2011, 07:52 PM
RE: C300 bluray drives doesnt work - m6rtg - 12-13-2011, 12:59 PM
RE: C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-13-2011, 11:18 AM
RE: C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-13-2011, 01:27 PM
RE: C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-13-2011, 09:06 PM
RE: C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-13-2011, 09:41 PM
RE: C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-14-2011, 09:16 AM
RE: C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-14-2011, 11:05 AM
RE: C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-15-2011, 01:24 PM
RE: C300 bluray drives doesnt work - Gilby - 12-17-2011, 04:13 PM
RE: C300 bluray drives doesnt work - mxz - 01-31-2012, 03:57 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  c300 keeps locking up pace508 6 455 03-25-2014 01:14 PM
Last Post: pace508
  pch c300 how to add files directly to hdd if hdd is connected in linux pc diedaaf 2 439 01-29-2014 01:14 PM
Last Post: diedaaf
  Can't get Gigabit ot work (A-300 and TP-Link TL-WDR4300 ) yahavrave 1 494 01-25-2014 04:11 PM
Last Post: Willem53
  PCH C300 - Display mode issue infuscomus 16 2,515 01-02-2014 10:02 AM
Last Post: edgyreggie
  4tb drive in C300 info needed pace508 3 931 12-27-2013 04:52 PM
Last Post: IDigitalJedi
  C300 usb problem pace508 5 720 12-06-2013 05:13 AM
Last Post: Willem53
  My C300 doesn't turn on mukkino1 2 506 11-20-2013 12:44 AM
Last Post: chris57
  C300 hangs on "popcorn hour loading" mleijd 1 535 11-12-2013 03:40 AM
Last Post: mcmutlu
  having problems with C300 pace508 3 632 10-30-2013 08:11 PM
Last Post: pace508
  c300 stuck on 'loading screen' paddys 7 1,473 10-24-2013 07:18 AM
Last Post: Anik

Forum Jump: