Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
YouTube Videos App v2.0.6 on A-300 - Severe audio output issues continue
01-17-2012, 01:26 PM
Post: #11
RE: YouTube Videos App v2.0.6 on A-300 - Severe audio output issues continue
Bump.

@werner:
Is this topic in any kind of pipe-line for fixing?


Regards,

Popcorn Hour A-300
Firmware version: 05-02-121116-23-POP-421 | NMT Apps Version: 05-02-111220-23-POP-421
Internal HDD: Western Digital WD3200AAKS
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: YouTube Videos App v2.0.6 on A-300 - Severe audio output issues continue - AlderaaN - 01-17-2012 01:26 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Video quality limited to 720p in Youtube app ver 2.2.3 Radu 5 1,370 03-08-2014 11:56 AM
Last Post: Radu
  Youtube app - no sound or after 36 seconds. sanctrum 10 1,110 02-19-2014 11:17 PM
Last Post: Mca22
  [BUG] Youtube time seek is broken Jørg 3 1,154 02-19-2014 11:15 PM
Last Post: Mca22
Bug Subtitles in YouTube App noone32 1 1,685 01-06-2014 04:33 PM
Last Post: yahavrave
  youtube 2.2.3 issues on A-300 dvas 5 719 11-09-2013 10:34 AM
Last Post: dvas
  YouTube shortcut (A210), How can I create it? Fotis_Greece 0 386 11-07-2013 07:38 PM
Last Post: Fotis_Greece
  [request] adding arabic keyboard to Youtube app drh104 0 666 09-07-2013 10:26 AM
Last Post: drh104
  youtube leanback on a-400 william2652001 11 2,728 08-16-2013 12:10 PM
Last Post: paultim
Car YouTube Installation Tomas1981 25 8,774 08-06-2013 10:33 AM
Last Post: ayubaba
  YouTube is back with Profile6 h-guy 5 1,378 07-28-2013 04:43 AM
Last Post: accident

Forum Jump: