Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread:
Thread Closed 
[A-200/A-210] Firmware 02-04-110519-21-POP-411 (02-04-101104-21-POP-411) (27.05.2011)
07-23-2011, 07:01 PM
Post: #151
RE: [A-200/A-210] Firmware 02-04-110519-21-POP-411 (02-04-101104-21-POP-411) (27.05.2011)
So... Miracles do happen!
3 hours later everything worked fine again!
Almost had a hart attack there knowing that it took me a few days to get the database how I wanted to...

Samsung UE40D6200 + PCH A-210 + Synology DS413j with Red Caviar
Visit this user's website Find all posts by this user
07-24-2011, 08:21 AM
Post: #152
RE: [A-200/A-210] Firmware 02-04-110519-21-POP-411 (02-04-101104-21-POP-411) (27.05.2011)
It seems that the A-210 can´t keep the settings for the bittorrent client. I want to have 30kb/s as max upload, but everytime i restart the A-210 it loses the settings. Please fix this in next firmware.
Find all posts by this user
07-25-2011, 02:08 PM
Post: #153
RE: [A-200/A-210] Firmware 02-04-110519-21-POP-411 (02-04-101104-21-POP-411) (27.05.2011)
(07-24-2011 08:21 AM)Kojak Wrote:  It seems that the A-210 can´t keep the settings for the bittorrent client. I want to have 30kb/s as max upload, but everytime i restart the A-210 it loses the settings. Please fix this in next firmware.

I advise you to look at the CSI and install the latest version oif transmission. Trust me if i say it fixes all your problems Big Grin
Find all posts by this user
07-25-2011, 10:23 PM
Post: #154
RE: [A-200/A-210] Firmware 02-04-110519-21-POP-411 (02-04-101104-21-POP-411) (27.05.2011)
(07-25-2011 02:08 PM)KidE79 Wrote:  
(07-24-2011 08:21 AM)Kojak Wrote:  It seems that the A-210 can´t keep the settings for the bittorrent client. I want to have 30kb/s as max upload, but everytime i restart the A-210 it loses the settings. Please fix this in next firmware.

I advise you to look at the CSI and install the latest version oif transmission. Trust me if i say it fixes all your problems Big Grin

CSI? Explain? For me CSI is a TV sitcom.
Find all posts by this user
07-26-2011, 09:58 AM
Post: #155
RE: [A-200/A-210] Firmware 02-04-110519-21-POP-411 (02-04-101104-21-POP-411) (27.05.2011)
(07-24-2011 08:21 AM)Kojak Wrote:  CSI? Explain? For me CSI is a TV sitcom.

ehh almost http://www.nmtinstaller.com/

Have fun !
Find all posts by this user
07-28-2011, 04:28 AM
Post: #156
RE: [A-200/A-210] Firmware 02-04-110519-21-POP-411 (02-04-101104-21-POP-411) (27.05.2011)
Dodgy try to refresh the unit and the hdd as well it my be help

PCH A210+2TB HDD
PCH A200+1TB HDD
PCH C200+2TB HDD Angle
Find all posts by this user
07-29-2011, 09:16 AM
Post: #157
RE: [A-200/A-210] Firmware 02-04-110519-21-POP-411 (02-04-101104-21-POP-411) (27.05.2011)
i have a question can i put themes and skins to my pch a210??? ive a guideline how to put the skins and themes in the yamj should i install it???

PCH A210+2TB HDD
PCH A200+1TB HDD
PCH C200+2TB HDD Angle
Find all posts by this user
08-12-2011, 11:08 AM
Post: #158
RE: [A-200/A-210] Firmware 02-04-110519-21-POP-411 (02-04-101104-21-POP-411) (27.05.2011)
Has anybody noticed that with this firmware resume playback of files no longer works? For me at least that means mpg, avi, ts and mkv don't seem to resume anymore and always start back at the beginning.
Find all posts by this user
08-12-2011, 10:40 PM
Post: #159
RE: [A-200/A-210] Firmware 02-04-110519-21-POP-411 (02-04-101104-21-POP-411) (27.05.2011)
(08-12-2011 11:08 AM)lchiu7 Wrote:  Has anybody noticed that with this firmware resume playback of files no longer works? For me at least that means mpg, avi, ts and mkv don't seem to resume anymore and always start back at the beginning.

do you use http streams myihome/llink/swisscenter if so http resuming has not worked for awhile now
Find all posts by this user
08-12-2011, 11:50 PM
Post: #160
RE: [A-200/A-210] Firmware 02-04-110519-21-POP-411 (02-04-101104-21-POP-411) (27.05.2011)
(08-12-2011 10:40 PM)halfelite Wrote:  
(08-12-2011 11:08 AM)lchiu7 Wrote:  Has anybody noticed that with this firmware resume playback of files no longer works? For me at least that means mpg, avi, ts and mkv don't seem to resume anymore and always start back at the beginning.

do you use http streams myihome/llink/swisscenter if so http resuming has not worked for awhile now

Thanks for the pointer. I have two sources. One is SMB via yamj and I just checked and resume works. The other is a local PC which I was using MyiHome and resume was failing there. It was a pretty trivial task to point to that same PC's content via SMB and now resume works.

Looks like a bug that should be addressed though since SMB is not always available.
Find all posts by this user
08-13-2011, 12:45 AM
Post: #161
RE: [A-200/A-210] Firmware 02-04-110519-21-POP-411 (02-04-101104-21-POP-411) (27.05.2011)
its been reported but who knows if they will fix it they have pretty much dropped myihome
Find all posts by this user
08-13-2011, 01:44 AM (This post was last modified: 08-13-2011 01:45 AM by lchiu7.)
Post: #162
RE: [A-200/A-210] Firmware 02-04-110519-21-POP-411 (02-04-101104-21-POP-411) (27.05.2011)
I thought you said it impacted any http not just myihome.

That would be causing more grief for folks.
Find all posts by this user
08-13-2011, 02:00 AM
Post: #163
RE: [A-200/A-210] Firmware 02-04-110519-21-POP-411 (02-04-101104-21-POP-411) (27.05.2011)
(08-13-2011 01:44 AM)lchiu7 Wrote:  I thought you said it impacted any http not just myihome.

That would be causing more grief for folks.

That is true yet syabas has a thing of only fixing bugs that effect there products first other fixes come after.
Find all posts by this user
08-21-2011, 09:12 AM
Post: #164
No sound with playback
Hello,

Since the update each time I try a playback or goto function, sound is off.
Sound only works from the beginning of the file.

-> Files are on the internal HDD
-> Files with MP3 audio

Anybody else has the same bug ?

Best Regards,
Find all posts by this user
08-21-2011, 10:15 AM
Post: #165
No sound with playback (bis)
Hi again,

I try severals firmwares with the same result.
As the problem occurs only with one file, I suppose it is an encoding problem.

Sorry for the post !
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [A-400] Firmware 05-06-140307-25-POP-422 + Apps (Forum Release) (7.03.2014) werner 19 5,758 03-12-2014 07:30 AM
Last Post: Willem53
  [A-400] Firmware 05-05-140119-25-POP-422 (05-01-131210-25-POP-422) (22.01.2014) werner 337 69,230 03-09-2014 04:23 PM
Last Post: ident4site
  [C-300] Firmware 05-03-130924-23-POP-420 (05-02-130708-23-POP-420) (25.09.2013) werner 105 66,423 02-06-2014 10:02 PM
Last Post: vedran1980
  [A-300] Firmware 05-03-131223-23-POP-421 (05-02-130708-23-POP-421) (30.12.2013) werner 146 30,389 02-06-2014 08:41 PM
Last Post: yo121212
  [A-400] Firmware 05-05-140112-25-POP-422 + NEW Apps (Forum Release) (13.01.2014) werner 51 18,725 01-20-2014 08:35 PM
Last Post: iamloco724@aol.com
  [A-400] Firmware 05-05-140105-25-POP-422 + NEW Apps (Forum Release) (08.01.2014) werner 52 13,502 01-12-2014 08:21 PM
Last Post: chris57
  [A-400] Firmware 05-05-131224-25-POP-422 + Apps (Forum Release) (27.12.2013) werner 56 20,235 01-08-2014 10:06 AM
Last Post: lostmage
  [A-400] Firmware 05-04-131105-25-POP-422 (05-01-130708-25-POP-422) (7.11.2013) werner 170 102,673 01-05-2014 08:48 PM
Last Post: iamloco724@aol.com
  [A-300] Firmware 05-03-130923-23-POP-421 (05-02-130708-23-POP-421) (23.09.2013) werner 161 73,200 12-29-2013 01:52 PM
Last Post: Figas
  [A-400] Firmware 05-05-131209-25-POP-422 + Apps (Forum Release) (9.12.2013) werner 76 28,353 12-27-2013 08:21 AM
Last Post: sniperviperman

Forum Jump: