Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread:
Post Reply 
[A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
03-03-2012, 10:44 AM
Post: #61
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
I just wanted to say I looked into all settings and for some reason the Audio settings for DRC were set to on.
Switched it to off and no more jerkiness but not before I rolled back the firmware. I will retry this tomorrow and hopefully all will be well.

Thanks for the help and a great forum for answers Smile

Dean
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-03-2012, 12:45 PM
Post: #62
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
(03-03-2012 01:54 AM)halfelite Wrote:  
(03-03-2012 12:38 AM)Knightro Wrote:  Please help. I keep getting "Failed ERR075". I tried to recover but when I tried to upgrade again to any firmware version, I will still get "Failed ERR075". What shall I do?

open a support ticket. 75 is a filed to write error

I have already filed support ticket.
This is frustrating, I can't access my NAS using the recovery firmware. I'm stuck with the recovery firmware. I hope someone can help while waiting on the support's reply.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-03-2012, 01:23 PM
Post: #63
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
MKV: Embedded vob/idx lowres subtitles do not work anymore.
Older FW works OK.

Popcorn Hour A-300 (no HDD)
TviX HD N1
Synology DS209
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-03-2012, 02:10 PM
Post: #64
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
(03-03-2012 12:45 PM)Knightro Wrote:  
(03-03-2012 01:54 AM)halfelite Wrote:  
(03-03-2012 12:38 AM)Knightro Wrote:  Please help. I keep getting "Failed ERR075". I tried to recover but when I tried to upgrade again to any firmware version, I will still get "Failed ERR075". What shall I do?

open a support ticket. 75 is a filed to write error

I have already filed support ticket.
This is frustrating, I can't access my NAS using the recovery firmware. I'm stuck with the recovery firmware. I hope someone can help while waiting on the support's reply.
I had the same issue, did it load the recovery FW?
after the recovery I loaded the new FW from USB and it upgraded OK...


PCH-A100/A210/C200/A400 500GB EXT3 HDD<-->HDMIv1.3<-->Onkyo TX-NR1010<-->HDMIv1.3<-->Panasonic TX-P46S10 + 6 Bowers & Wilkins speakers.
10 NTFS 2TB USB drives on 3 hubs attached to the A400, 2 Seagate blackarmour NAS 3TB, 2 Seagate Central NAS 4TB.


The inability to setup and configure the NMT should not be disguised as a defect of the box...
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-03-2012, 05:22 PM
Post: #65
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
(03-03-2012 12:45 PM)Knightro Wrote:  
(03-03-2012 01:54 AM)halfelite Wrote:  
(03-03-2012 12:38 AM)Knightro Wrote:  Please help. I keep getting "Failed ERR075". I tried to recover but when I tried to upgrade again to any firmware version, I will still get "Failed ERR075". What shall I do?

open a support ticket. 75 is a filed to write error

I have already filed support ticket.
This is frustrating, I can't access my NAS using the recovery firmware. I'm stuck with the recovery firmware. I hope someone can help while waiting on the support's reply.

It would be helpful if you could describe at what % the ERR075 is shown.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-04-2012, 12:06 AM
Post: #66
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
just tested by myself tha mkv embedded subtitles doesn't work, out of sync even when not fast forwarding, please fix this bug syabas :-) for all the rest everything is ok
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-04-2012, 03:20 AM
Post: #67
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
I get a "NaN" error when I browse the video directory, this bug I already had in the previous version but itsn´t resolved in this firmware update.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-04-2012, 09:19 AM
Post: #68
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
(03-03-2012 05:22 PM)rolandhii Wrote:  It would be helpful if you could describe at what % the ERR075 is shown.

it's shown in the end and the box will look for a recovery USB stick after reboot.


PCH-A100/A210/C200/A400 500GB EXT3 HDD<-->HDMIv1.3<-->Onkyo TX-NR1010<-->HDMIv1.3<-->Panasonic TX-P46S10 + 6 Bowers & Wilkins speakers.
10 NTFS 2TB USB drives on 3 hubs attached to the A400, 2 Seagate blackarmour NAS 3TB, 2 Seagate Central NAS 4TB.


The inability to setup and configure the NMT should not be disguised as a defect of the box...
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-04-2012, 09:48 PM
Post: #69
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2011)
(03-01-2012 01:46 PM)Diablo333 Wrote:  Angry Using DTS passtrough still gives subs out of sync with MKV files. Werner this realy needs to be fixed.
Is the MKV/PGS sub sync error really caused via the DTS passthrough setting? I wasn't aware of that, must have missed that reading through most A-300 issues.
Do you know then, if this really has been confirmed by Syabas?

-goAMinD

PCH-A300 | W2K8R2 | Blu-Ray collection
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-04-2012, 09:59 PM
Post: #70
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
(03-04-2012 03:20 AM)bas1968 Wrote:  I get a "NaN" error when I browse the video directory, this bug I already had in the previous version but itsn´t resolved in this firmware update.

could you give a link to the bug report on this issue?


PCH-A100/A210/C200/A400 500GB EXT3 HDD<-->HDMIv1.3<-->Onkyo TX-NR1010<-->HDMIv1.3<-->Panasonic TX-P46S10 + 6 Bowers & Wilkins speakers.
10 NTFS 2TB USB drives on 3 hubs attached to the A400, 2 Seagate blackarmour NAS 3TB, 2 Seagate Central NAS 4TB.


The inability to setup and configure the NMT should not be disguised as a defect of the box...
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-05-2012, 03:30 AM
Post: #71
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
I'll be upgrading tonight when I get home from work. Hopefully BD ISO playback is a little more reliable now, and I get some kind of BD menu. Fingers crossed!

(at the moment, my BD ISO playback is a little sporadic - in that many movies will "stutter" every couple of minutes or so - and I seem to be having no luck whatsoever accessing any kind of menu on a full ISO BD copy - mostly I copy just the main movie, but on some discs, eg Aliens, where there are two quite different versions of the movie, I did a full copy hoping that I'd be able to select between the two of them, but so far that's not working at all)
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-05-2012, 01:24 PM (This post was last modified: 03-05-2012 01:28 PM by Diablo333.)
Post: #72
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2011)
(03-04-2012 09:48 PM)goAMinD Wrote:  
(03-01-2012 01:46 PM)Diablo333 Wrote:  Angry Using DTS passtrough still gives subs out of sync with MKV files. Werner this realy needs to be fixed.
Is the MKV/PGS sub sync error really caused via the DTS passthrough setting? I wasn't aware of that, must have missed that reading through most A-300 issues.
Do you know then, if this really has been confirmed by Syabas?

After last update i had to recover the A-300 and it was on factory settings with audio all downmix. Subs are working better with audio on downmix but thats not an option for me.I have my subs now on auto Dutch so its in the movie from the start which first giving me the black screen but thats gone i think. if you change subs in the movie manual you notice that it stops for about 2 seconds and the time it freezes is the time the subs are out of sync.
This bug realy sucks and need to be fixed ASAP.
Not again 3 months because then the A-300 is leaving my house.
Its not the cheapest device and a lot of people aren't buying the A-300 because of the sub bug so Syabas open you're eyes if you still want to sell popcornhours next year.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
[+] 1 user says Thank You to Diablo333 for this post
03-05-2012, 01:29 PM
Post: #73
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
a question about networking, anyone knows why if I copy a movie from the pop to a win 7 pc I get an average speed of 10 MB/s while if I copy a movie from the pc to the pop I get only 200 KB/s??? this is a very strange issue... hope someone could help
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-05-2012, 10:53 PM
Post: #74
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
All the bugs I had generally seem to be fixed - screensaver error, as well as the failure to pick up from the "last scene played". BD ISOs seem to play okay without any problems - EXCEPT if it's a full ISO BD rip. They stutter along rather annoyingly, so I think for the time being I'll just make ISOs of the main movie, rather than the whole disc.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-06-2012, 05:13 AM
Post: #75
RE: [A-300] Firmware 05-01-120118-23-POP-421 (05-01-111007-23-POP-421) (1.3.2012)
(03-05-2012 10:53 PM)dave_con Wrote:  All the bugs I had generally seem to be fixed - screensaver error, as well as the failure to pick up from the "last scene played". BD ISOs seem to play okay without any problems - EXCEPT if it's a full ISO BD rip. They stutter along rather annoyingly, so I think for the time being I'll just make ISOs of the main movie, rather than the whole disc.

Hi I've been streaming around 6 BD50's without stutter at all.
So I would expect it's somewhere in your network configuration.
Regards.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [A-400] Firmware 05-06-140307-25-POP-422 + Apps (Forum Release) (7.03.2014) werner 19 5,743 03-12-2014 07:30 AM
Last Post: Willem53
  [A-400] Firmware 05-05-140119-25-POP-422 (05-01-131210-25-POP-422) (22.01.2014) werner 337 68,917 03-09-2014 04:23 PM
Last Post: ident4site
  [C-300] Firmware 05-03-130924-23-POP-420 (05-02-130708-23-POP-420) (25.09.2013) werner 105 66,395 02-06-2014 10:02 PM
Last Post: vedran1980
  [A-300] Firmware 05-03-131223-23-POP-421 (05-02-130708-23-POP-421) (30.12.2013) werner 146 30,350 02-06-2014 08:41 PM
Last Post: yo121212
  [A-400] Firmware 05-05-140112-25-POP-422 + NEW Apps (Forum Release) (13.01.2014) werner 51 18,679 01-20-2014 08:35 PM
Last Post: iamloco724@aol.com
  [A-400] Firmware 05-05-140105-25-POP-422 + NEW Apps (Forum Release) (08.01.2014) werner 52 13,481 01-12-2014 08:21 PM
Last Post: chris57
  [A-400] Firmware 05-05-131224-25-POP-422 + Apps (Forum Release) (27.12.2013) werner 56 20,214 01-08-2014 10:06 AM
Last Post: lostmage
  [A-400] Firmware 05-04-131105-25-POP-422 (05-01-130708-25-POP-422) (7.11.2013) werner 170 102,641 01-05-2014 08:48 PM
Last Post: iamloco724@aol.com
  [A-300] Firmware 05-03-130923-23-POP-421 (05-02-130708-23-POP-421) (23.09.2013) werner 161 73,167 12-29-2013 01:52 PM
Last Post: Figas
  [A-400] Firmware 05-05-131209-25-POP-422 + Apps (Forum Release) (9.12.2013) werner 76 28,336 12-27-2013 08:21 AM
Last Post: sniperviperman

Forum Jump: