Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
No sound from an MKV file on A-100 , but perfectly fine on A-110 upstairs
12-01-2008, 11:50 PM
Post: #3
RE: No sound from an MKV file on A-100 , but perfectly fine on A-110 upstairs
(12-01-2008 11:26 PM)spawn Wrote:  The file propably have DTS audio which the A100 does not decode itself, while the A110 does.
This is one of the differences between the A100 and the A110

Oh, many thanks! I've been changing all possible settings without luck!!! I didn't know that the 100 didn't decode DTS... I hope that was the problem.

Many thanks mate...
Find all posts by this user


Messages In This Thread
RE: No sound from an MKV file on A-100 , but perfectly fine on A-110 upstairs - ictiosapiens - 12-01-2008 11:50 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  SPDIF (coax) no sound output Digitalis 3 5,559 08-03-2009 04:00 AM
Last Post: tinkerbell
  can I map PCH remote buttins to a file? thecow5 1 4,753 07-18-2009 01:36 AM
Last Post: eummagic
  How to find & post file specs with Mediainfo chris57 0 3,499 07-03-2009 03:30 AM
Last Post: chris57
  Sound problem stevebt 1 1,709 05-14-2009 06:37 AM
Last Post: chris57
  GParted: Unable to detect file system! simonantonanton 0 3,559 04-10-2009 09:00 PM
Last Post: simonantonanton
  NRJ webtv no sound snakeboots 1 3,372 03-28-2009 10:56 PM
Last Post: Affidavit Donda
  No file info berling 2 1,384 03-22-2009 03:55 PM
Last Post: berling
  Video not showing, OSD and sound do maoravni 2 1,757 03-20-2009 09:32 PM
Last Post: maoravni
  Small Sound Issue... bedlam 3 1,732 03-12-2009 11:17 PM
Last Post: bedlam
  HD MPG With AC3 Sound Musk 2 1,468 03-11-2009 02:19 PM
Last Post: Musk

Forum Jump: