Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
[PCH A-110] WMV issues Fast Forwarding
03-24-2009, 07:59 AM (This post was last modified: 03-24-2009 10:48 PM by enuffsaid.)
Post: #1
[PCH A-110] WMV issues Fast Forwarding
Hello,

I was playing a .WMV file yesterday on my PCH A-110. When I Fast Forwarded the .WMV file I couldn't get it to play again.

- If I would press play after FF'ing it would start right back at the beginning of the file.

- If I would FF, then PAUSE, and then PLAY, play would resume but now without Audio.

What am I doing wrong?

Files are played from the Internal HDD.

Thanks,
'nuff
Find all posts by this user
04-15-2009, 06:42 PM
Post: #2
RE: [PCH A-110] WMV issues Fast Forwarding
nobody?
Find all posts by this user
04-17-2009, 09:12 AM
Post: #3
RE: [PCH A-110] WMV issues Fast Forwarding
Dont use WMV myself so cant help. Audio can take as long as 5 secs to sync and play after video has started after FF.

Try running it through aftbin. You are wired and the file is OK?

A400: SD Card(Apps), HDMI C200: USB(Apps), BD ROM (SH-B083L(SB01)), HDMI
CAT6 Wired Network: TV Panasonic TX-P42G20, HP ProCurve 1400-8G, Netgear GS-608/605, Synology CS407
Find all posts by this user
04-17-2009, 07:16 PM
Post: #4
RE: [PCH A-110] WMV issues Fast Forwarding
(04-17-2009 09:12 AM)chris57 Wrote:  Dont use WMV myself so cant help. Audio can take as long as 5 secs to sync and play after video has started after FF.

Try running it through aftbin. You are wired and the file is OK?

Thanks Chris,

File is played from a local HDD, Ext3 (in the PCH). It's a weekly TV program (Voetbal International) about football from The Netherlands that I download so I can watch at a time suitable to me. I've downloaded and tried to watch approx. 5 episodes so far and each of them give problems on the PCH. They "hang" after a few minutes or so. Also FWD'ing 30 seconds by using the directional pad causes the files to restart. They play fine on PC in WMP and VLC.

So far I've been converting them to MPEG files, but that process on my ol' P4 2.4 Mhz. takes longer than the show actually lasts.

Cheers.
Find all posts by this user
04-18-2009, 12:16 PM
Post: #5
RE: [PCH A-110] WMV issues Fast Forwarding
Run one through mediainfo and post the results, it may be an old pre WMV9 format in which case rencoding is your only option.

A400: SD Card(Apps), HDMI C200: USB(Apps), BD ROM (SH-B083L(SB01)), HDMI
CAT6 Wired Network: TV Panasonic TX-P42G20, HP ProCurve 1400-8G, Netgear GS-608/605, Synology CS407
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  MKV file issues as well raven219 3 2,440 09-18-2012 10:44 AM
Last Post: Willem53
  [AVI]Audio issues with certain AVI's on A110 roakes 11 7,119 02-24-2012 01:59 PM
Last Post: Jayman007
  [AVI] Video and audio sync issues when fast forwarding beckyboo 16 6,723 10-18-2011 08:44 AM
Last Post: halfelite
  mkv audio issues iamloco724@aol.com 7 2,536 10-01-2011 05:58 PM
Last Post: iamloco724@aol.com
  [SOLVED] Audio Video out of synch after fast forward crashdum 0 2,254 07-07-2011 11:30 PM
Last Post: crashdum
  Playback issues A110 xs4rad 0 1,093 06-18-2011 11:25 AM
Last Post: xs4rad
  Fast foward and time jump not available on some files? FreakinSyco 1 1,111 06-04-2011 06:56 AM
Last Post: wvn
  Playback Issues w/MKV Files rax369 27 16,861 01-04-2011 08:48 PM
Last Post: rax369
  video/audio issues with A110 and Slyfox sfraser 7 3,512 01-01-2011 06:11 PM
Last Post: booster94
  So Frustrated - So Many Issues with A-110 ccathcart609 16 5,027 12-29-2010 10:10 AM
Last Post: MiniMe

Forum Jump: