Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
HDX-1000 projector problems, green tint using Component-to-VGA cable
04-16-2009, 09:31 PM
Post: #1
HDX-1000 projector problems, green tint using Component-to-VGA cable
Hi there!

Just got my HDX-1000 today, and I'm quite pleased with it so far Smile

The problem is that I have a Sanyo DLP projector that supports 720p (and 1080i) via a VGA port that supports component. So according to the manual using a VGA-to-component cable plus the YPbPr setting in the projector menu should give me a nice 720p image on screen.

So it's: HDX-100 > VGA-to-component cable > projector

Now this should result in a nice 720p image, but what I get is a green tinted image, flickering green actually.

Do any of you have an idea about what could be causing the green tint madness? I've had it plugged to my LCD using HDMI and that worked nicely, so it's not broken or anything.

Thanks in advance!
Find all posts by this user
04-16-2009, 09:43 PM
Post: #2
RE: HDX-1000 projector problems, green tint using Component-to-VGA cable
There should be a color option under the video settings. Have you tried chaning it?
Find all posts by this user
04-17-2009, 05:50 PM
Post: #3
RE: HDX-1000 projector problems, green tint using Component-to-VGA cable
(04-16-2009 09:43 PM)halfelite Wrote:  There should be a color option under the video settings. Have you tried chaning it?

That should be the "YPbPr" option that the manual tells me to use for component. But no matter what I choose in the menu I still get the green tinted and flickering image.
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  HDX 1000 serial console lamprakis 5 490 03-16-2014 12:10 PM
Last Post: Willem53
  HDX-1000 file dates all 01/01/2000 jonathancam 1 475 01-20-2014 07:32 PM
Last Post: jonathancam
  HDX-1000 red light flashing jimmy5225 1 1,440 06-08-2013 01:20 PM
Last Post: jimmy5225
  HDX-1000 firmware Lexluthor 1 5,743 01-28-2013 02:04 PM
Last Post: chris57
  popbox v8 ff and rw problems szirtan 2 1,337 12-01-2012 11:04 PM
Last Post: szirtan
Exclamation HDX 1000 firmware recovery wvn 16 22,025 06-17-2012 07:27 PM
Last Post: tjxkeith
  HDX-1000 power supply doesn't work anymore? Bloodsack 14 4,033 04-21-2012 08:58 PM
Last Post: Bloodsack
  media player with figure 8 cable eightsix 8 2,478 03-23-2012 02:09 PM
Last Post: chris57
  Wired Streaming to HDX 1000 possible? jemoeder 8 4,140 02-21-2012 11:08 AM
Last Post: chris57
  HDX-1000 remote dead, leaking.. need solution -- comcast remote wont work either :( nickeeh 5 3,887 01-22-2012 03:48 PM
Last Post: Lee Adama

Forum Jump: