Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
A-100 dead after latest firmware upgrade
05-01-2009, 06:20 PM
Post: #16
RE: A-100 dead after latest firmware upgrade
(05-01-2009 12:20 PM)elmopio Wrote:  And this the email I received this morning. I assume now I really lost this unit.

Date: 05/01/2009

In response to your request dated 04/24/2009, we regret to inform you that we were unable to
locate any delivery information in our records regarding your item number 0000 0000 0000
S.
If you require additional assistance, please take this receipt to your local Post Office or postal
representative.
Sincerely,
United States Postal Service

elmopio,

Can you PM me your tracking number and RMA number? I had an attempted delivery card on my desk when I came in on Tuesday and I went online and requested a redelivery. The package that they noted has yet to come in though. I just got off the phone with the local post office and they have the package there. I'm going to pick it up right now, but I'm not sure if it's yours unless I get some more info. Thanks.

Project Manager
Syabas Technology Inc. - US Office
Find all posts by this user
[+] 1 user says Thank You to swalters for this post
05-01-2009, 11:06 PM
Post: #17
RE: A-100 dead after latest firmware upgrade
Thanks Scott really appreciate you chasing that one up Smile

A400: SD Card(Apps), HDMI C200: USB(Apps), BD ROM (SH-B083L(SB01)), HDMI
CAT6 Wired Network: TV Panasonic TX-P42G20, HP ProCurve 1400-8G, Netgear GS-608/605, Synology CS407
Find all posts by this user
05-04-2009, 07:21 PM (This post was last modified: 05-07-2009 06:13 PM by sethchambers.)
Post: #18
RE: A-100 dead after latest firmware upgrade
I, too, am having A SIMILAR same problem. While not EXACT in nature (as I clearly do not know the exact source of your problem), the symptoms appear to be similar in nature.

I filed a support request this AM, no response yet. Unit powers up (no HDD connected currently). LEDs light up, no activity from unit though. Doesn't output anything on HDMI or Composite. Oddly enough, my unit was purchased around the same time as the thread starter (Apr 21, 08).

Any solutions yet? I can't even get into a menu to do anything...

The PH is the heart of my AV system. I am lost without it!!
Find all posts by this user
05-05-2009, 09:54 AM
Post: #19
RE: A-100 dead after latest firmware upgrade
You cannot say you have the same problem as you don't know what's wrong. You may share a sympton.

Start your own thread and give as many details as possible on what you have done, what is your setup, what's wrong etc. etc. the more detail the better the chance of getting some directed help from your fellow owners.

A400: SD Card(Apps), HDMI C200: USB(Apps), BD ROM (SH-B083L(SB01)), HDMI
CAT6 Wired Network: TV Panasonic TX-P42G20, HP ProCurve 1400-8G, Netgear GS-608/605, Synology CS407
Find all posts by this user


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  PCH-A100 Dead Possibly? jus10case 10 8,407 10-12-2009 01:59 PM
Last Post: ajg123
  A-100 latest firmware - Back to menu problem Benquin 17 13,884 08-21-2009 09:18 PM
Last Post: garini
Question Firmware switch to new Libraries himbansal 0 3,031 07-13-2009 04:14 PM
Last Post: himbansal
  Newest firmware cause heat problem tdaxel 2 2,519 07-05-2009 11:19 PM
Last Post: dc11ab
  Latest A100 firmware revives the non-stopping hard drive issue asecretstudio 7 4,995 06-28-2009 06:52 AM
Last Post: Willem53
  PCH A-100 HD Spin Up constantly after FW Upgrade? notdavid 48 21,523 06-16-2009 01:04 AM
Last Post: blackriders
  no more DTS audio after the latest 04-02 firmware logastellus 17 7,817 05-08-2009 12:12 AM
Last Post: logastellus
  USB DVD-ROM drive light always blinks after firmware update tankhero 0 1,787 05-06-2009 09:09 PM
Last Post: tankhero
  USB Firmware Update EuropeanIan 2 1,770 04-26-2009 01:12 AM
Last Post: EuropeanIan
  A-100 dead during the firmware update lmarmisa 3 1,876 04-16-2009 11:09 AM
Last Post: legion

Forum Jump: