Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
Default language = English
10-08-2009, 12:40 AM
Post: #1
Default language = English
On a Video file with 2 or more Audio Language's the default is always English, not German like it should b/c the Language in the c 200 is set to German?
anyway on the a 110 the default was german for witch reason ever Tongue

not a big Problem but a very welcome fix Blush

Find all posts by this user
01-11-2010, 03:06 PM (This post was last modified: 01-11-2010 03:11 PM by robocopos.)
Post: #2
RE: Default language = English
This issue is still present even in the last firmware. English is the default, even though I have set to Czech (for DVD).
(fw 02-02-100109-19-POP-408-000)

Mediaplayer: PCH C-200 (fw 03-04-120607-21-POP-408) + apps on internal USB Patriot Exporter 8G
DVD: LiteOn LH-20A1S (fw 9L08), external hdd: WD MyBook
TV: Philips 37PFL7603D (fw 000.064.078.001) Audio: Yamaha RX-V663 + Heco Victa
Find all posts by this user
01-11-2010, 05:20 PM
Post: #3
RE: Default language = English
+1

I would like to add that saving the used Audio (And Subtitle selection) in bookmarks would also be a great addition.

Each time I continue a film using bookmarks I need to set back audio (and sometime the subtitles)

Thanks!

A-110/C-200/A-300/A-400, DS-409 with 4x1Tb, DS-410 with 4x2Tb, Asus RT-N66U.
Find all posts by this user
01-11-2010, 05:44 PM
Post: #4
RE: Default language = English
Having the same issue...set on italian but films always start on english.
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Installing default services Dygnus 1 1,764 11-18-2010 07:24 PM
Last Post: dijka007
Bug DVD and BD ISO default subtitle bug quantum 3 2,280 10-31-2010 01:57 AM
Last Post: quantum
  Forced/Default Subtitle Not Playing (Gran Torino) kgearhardt 6 3,178 10-30-2010 05:36 PM
Last Post: kgearhardt
  [BUG] DVD No LU Support - Language/Sub Issue SigiZ58 0 1,251 10-22-2010 11:32 AM
Last Post: SigiZ58
  Set icelandic as default subtitle TylerD 0 896 09-15-2010 10:00 PM
Last Post: TylerD
  Request for subtitle default auto loading PCH A-200 Hanto 20 5,846 08-31-2010 04:07 AM
Last Post: halfelite
  Subtitle settings revert to default, their menu values stay the same nathan.never 1 1,049 02-21-2010 12:38 AM
Last Post: eozen81
Wink Inaccurate use of English - Music/*Photo*/Video john_C200 2 1,062 01-03-2010 01:39 PM
Last Post: john_C200
  Greek language support Thefireman 0 705 12-07-2009 02:07 PM
Last Post: Thefireman
  Korean Language support? redrotor 11 3,034 09-12-2009 07:07 AM
Last Post: redrotor

Forum Jump: