Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
Very slow (or none) response from PCH services
12-26-2009, 09:56 AM
Post: #1
Very slow (or none) response from PCH services
Hello,

I own PCH-C200 with latest firmware which is equipped with two hard drives - 60GB seagate where nmt apps are installed and 1,5TB samsung working as data storage.

My problem is that I get extremely slow response from services running on PCH -especially http server (myi Home Lite), lighhttpd and Lundman shell installed using CSI. For example when I enter http://pch-c200:8088 in my network browser it takes ages for myi home start page to display. Sometimes it doesn't show up at all and I get "server is responding too slow" response. Meanwhile I can ping PCH without any problem. Ocassionally everything works ok - but these are rare moments of happiness.

Samba seems to be the most reliable service - sometimes it also responds slow - but it always does and I've noticed that trying to access PCH with samba prior to using other services makes the problem less probable to occur.

I will be gratefull for any hints and advices.

Take care,

k0liber
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Installing default services Dygnus 1 1,764 11-18-2010 07:24 PM
Last Post: dijka007
  Very very slow network fazekaim 12 4,932 10-16-2010 09:53 AM
Last Post: chris57
Buddy_away Very slow internal A200 SATA controller and HDD operation! leschouk 7 4,736 09-27-2010 05:06 PM
Last Post: leschouk
  Vista Streaming Slow on new f/w Beck38 0 910 09-18-2010 04:06 AM
Last Post: Beck38
  ERROR: NZBGetWeb could not receive response from NZBGet-Server Sen007 0 1,174 07-06-2010 01:35 PM
Last Post: Sen007
  Do you really use slow and terrible Transmission 1.92 ??? !!! P_Cherry 12 3,886 06-09-2010 06:39 AM
Last Post: jeffm
  C-200 slow and unresponsive zipfel 3 1,524 04-26-2010 09:59 AM
Last Post: Willem53
  PHR A200 extrmly slow leokolus 0 873 04-25-2010 04:35 PM
Last Post: leokolus
  [A-200] Errors on samba transfer, slow speed. Snick66 0 1,257 04-24-2010 09:03 AM
Last Post: Snick66
  No response from Syabas developers? Marcie 21 5,246 04-21-2010 09:20 PM
Last Post: Willem53

Forum Jump: