Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
PCH frozen in play.
02-24-2010, 02:21 PM
Post: #1
PCH frozen in play.
My PCH freezes in play of any video file after 30 min to 1h so i have to turn it off and then back on after few minutes. This can hapen few times in a roll but sime times a can watch hole movie without freeze.
Now, I have the latest firmware and all but if anyone can tell me is this related to HD mounted in PCH or what.
Find all posts by this user
02-24-2010, 02:39 PM
Post: #2
RE: PCH frozen in play.
I don't know what is the cause, but you can easily test yourself if it is the hard drive.

Just power off the player and remove the hard drive, then boot up again without hard drive, try to play files, and see if the freezes continue or not.

Media tank:A-100 & C-200
TV:Panasonic TH-50PY800MT (HDMI)
Audio:Logitech Z-5500 (Coaxial)
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [Bug] problem to play .avi Baniko 0 1,214 11-28-2011 06:45 PM
Last Post: Baniko
  [A-110 & A-100] Don't play 1080p mkvs after a while (reboot needed) andromo 366 175,911 08-15-2011 10:41 AM
Last Post: azerty
  PCH interrupts MP3 play dw_bobby 0 1,211 06-04-2011 05:59 PM
Last Post: dw_bobby
Music Audio (i.e. CD) iso wont play (does not mount) MANOTTAS 0 1,795 05-24-2011 05:29 PM
Last Post: MANOTTAS
  can't play anything over the network [A100] boomshnka 0 1,346 03-06-2011 10:16 PM
Last Post: boomshnka
  Can't play a whole audio album anymore allweneed 1 1,220 02-20-2011 07:13 PM
Last Post: allweneed
Bug [A-100] WMVs don't play any more!? since [23 Dec. 2010] firmware mishmash 6 2,141 01-29-2011 12:49 AM
Last Post: zombiehunter
  Audio Shuffle Play coming to the 100 series awdkoers 2 1,467 11-22-2010 09:22 PM
Last Post: awdkoers
  [A-100] Audio .wav files do not play using 13 Aug. firmware. jedeje 1 1,325 10-14-2010 04:02 PM
Last Post: Geek
  Popcorn A-100 "cannot play" Problem zimzimer 6 2,644 10-13-2010 12:40 PM
Last Post: mabrande

Forum Jump: