Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
Can't find YAMJ plugin for MyiHome 5.2 ... ??
03-02-2010, 05:08 PM
Post: #1
Can't find YAMJ plugin for MyiHome 5.2 ... ??
Hi,

installed myiHome 5.2 and tried to activate YAMJ plugin (says in myihome screen (v1.9 beta)

When I click on the button, I get a link to YAMJ download page, and can't find any 1.9 beta version... ?

I tried to install 1.8, but when restarting myiHome, I can't check the plugin activation, I just still have the download button.

Any help would be appreciated, with a link to this 1.9 beta ?

Thanks !

Sebmex
Find all posts by this user
03-02-2010, 07:15 PM
Post: #2
RE: Can't find YAMJ plugin for MyiHome 5.2 ... ??
I had a similar problem when I tried using moviejukebox v1.8. The latest version I could get myihome 5.2 on windows xp to recognize was v1.5. I was trying it for the first time so the problem could certainly have been something I was doing wrong too.
Find all posts by this user
03-28-2010, 03:47 PM (This post was last modified: 03-28-2010 04:10 PM by Vincemeister.)
Post: #3
RE: Can't find YAMJ plugin for MyiHome 5.2 ... ??
(03-02-2010 07:15 PM)gyutani Wrote:  I had a similar problem when I tried using moviejukebox v1.8. The latest version I could get myihome 5.2 on windows xp to recognize was v1.5. I was trying it for the first time so the problem could certainly have been something I was doing wrong too.

The newest versions is missing the moviejukebox.properties file. Download version 1.5 and copy this file into the newest version of moviejukebox (1.9 currently being the newest). Then myiHome should recognize the plugin and won't ask for download once again.
Find all posts by this user
[+] 3 users say Thank You to Vincemeister for this post
04-04-2010, 11:06 PM
Post: #4
RE: Can't find YAMJ plugin for MyiHome 5.2 ... ??
adding the "moviejukebox.properties" file worked for me... thanks!
Find all posts by this user
04-05-2010, 04:08 PM
Post: #5
RE: Can't find YAMJ plugin for MyiHome 5.2 ... ??
adding the "moviejukebox.properties" file worked for me too, does anyone know if there is coming a fix on this soon?
Find all posts by this user
06-05-2010, 08:32 PM
Post: #6
RE: Can't find YAMJ plugin for MyiHome 5.2 ... ??
(04-05-2010 04:08 PM)spiddeer Wrote:  adding the "moviejukebox.properties" file worked for me too, does anyone know if there is coming a fix on this soon?

Ugggh......can I just TELL you how much grief this has been giving me?! Thanks for the great info!
Find all posts by this user
06-05-2010, 08:41 PM
Post: #7
RE: Can't find YAMJ plugin for MyiHome 5.2 ... ??
Don't copy the properties file from a previous version, that might lead to problems, just create a blank moviejukebox.properties file instead. The way YAMJ deals with this file changed in 1.6 so using an old version might not be the best idea.
Find all posts by this user
[+] 1 user says Thank You to DefBref for this post
06-05-2010, 10:39 PM
Post: #8
RE: Can't find YAMJ plugin for MyiHome 5.2 ... ??
(06-05-2010 08:41 PM)DefBref Wrote:  Don't copy the properties file from a previous version, that might lead to problems, just create a blank moviejukebox.properties file instead. The way YAMJ deals with this file changed in 1.6 so using an old version might not be the best idea.

Thanks...did just that. Everything seems to be working ok so far.
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  A300 myihome point zero 3 182 04-07-2014 09:04 PM
Last Post: chris57
  MYIHOME JAVA NETWORK Drugsprofessor 8 1,102 01-16-2014 11:53 AM
Last Post: Drugsprofessor
Bell myihome ---> windows7 x64 issue (quick fix) Costas 6 5,882 11-04-2013 10:57 AM
Last Post: shohokus
  Myihome on a A-400 Paheve 3 2,681 08-09-2013 12:32 AM
Last Post: chris57
  When loading myIhome the UI get Stuck (win 7 32 bit) tomcat383 10 5,928 06-01-2013 09:36 AM
Last Post: ofersin
  Myihome phboersm 0 2,370 02-08-2013 11:33 AM
Last Post: phboersm
  can not download myihome Ken74 5 2,280 12-07-2012 02:39 AM
Last Post: dev
  myiHome start/stop script krasny13 3 3,597 10-31-2012 10:05 PM
Last Post: Gwindor
  myiHome is not working Mountain Lion NilsBasel 6 2,698 10-18-2012 07:59 PM
Last Post: NilsBasel
  myIhome and C-300 bobytt 1 1,751 10-08-2012 03:15 PM
Last Post: chris57

Forum Jump: