Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
Llink problem - no buttons are functioning
09-10-2010, 03:54 AM (This post was last modified: 09-10-2010 07:58 AM by dc11ab.)
Post: #16
RE: Llink problem - no buttons are functioning
if you installed it on the nmt itself. use and ftp client or samba and goto /Apps/LLink/llink.conf open with a text editor
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Llink 2.3.2 A-300 DubbelU 0 326 02-08-2014 11:46 AM
Last Post: DubbelU
  Announcing llink-2.3.2 release lundman 101 22,865 04-13-2013 05:33 AM
Last Post: HarmonyOne
  [A-400] Does not see llink server tkenn1s 5 2,229 02-26-2013 05:14 PM
Last Post: Imdre
  llink UPNP won't stream krylon 3 1,926 02-14-2013 03:43 AM
Last Post: lundman
  LLink question JoeDonth 5 1,506 01-04-2013 03:03 PM
Last Post: JoeDonth
  Tversity problem Vedder316 0 1,136 11-17-2012 11:06 PM
Last Post: Vedder316
  How to install Llink on C-300? hildyjohnson 2 1,486 08-10-2012 09:35 AM
Last Post: lundman
  a problem with sopcast streaming to A110 rozroz 1 1,539 06-25-2012 11:43 AM
Last Post: Atinkler
  200 series and live streaming and llink sugatam 3 2,135 05-06-2012 12:59 AM
Last Post: lundman
  Setup llink with A-300 PRS 9 3,188 04-24-2012 11:59 PM
Last Post: lundman

Forum Jump: