Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
MyIHome stops streaming after 15 minutes
09-15-2010, 03:57 PM (This post was last modified: 09-15-2010 03:59 PM by Aticarnage.)
Post: #1
MyIHome stops streaming after 15 minutes
I have a HP G62 laptop running on High Performance with all sleep options and power down modes switched off, however when I stream videos they all stop after around 15 minutes.

My computer has not gone to sleep and I can use it straight away when the streaming stops. Also MyIHome is still running.

I am using version 5.2 on Win 7 64bit is there anything I could be missing?

I do not have a HDD in the popcorn hour and it is the A110

Thanks

Stu
Find all posts by this user
09-15-2010, 04:00 PM
Post: #2
RE: MyIHome stops streaming after 15 minutes
(09-15-2010 03:57 PM)Aticarnage Wrote:  I have a HP G62 laptop running on High Performance with all sleep options and power down modes switched off, however when I stream videos they all stop after around 15 minutes.

My computer has not gone to sleep and I can use it straight away when the streaming stops. Also MyIHome is still running.

I am using version 5.2 on Win 7 64bit is there anything I could be missing?

Thanks

Stu

hi Stu,
is it exactly 15 minutes and every time the same? This may give you more clue.

Regards, Jan.

Popcorn A-200
TV: Panasonic TH 42PV700
Receiver: Onkyo TX-SR508
Home Theatre: KEF 2005.2 (7.1)
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  A300 myihome point zero 3 196 04-07-2014 09:04 PM
Last Post: chris57
  MYIHOME JAVA NETWORK Drugsprofessor 8 1,112 01-16-2014 11:53 AM
Last Post: Drugsprofessor
Bell myihome ---> windows7 x64 issue (quick fix) Costas 6 5,885 11-04-2013 10:57 AM
Last Post: shohokus
  Myihome on a A-400 Paheve 3 2,684 08-09-2013 12:32 AM
Last Post: chris57
  When loading myIhome the UI get Stuck (win 7 32 bit) tomcat383 10 5,934 06-01-2013 09:36 AM
Last Post: ofersin
  Myihome phboersm 0 2,371 02-08-2013 11:33 AM
Last Post: phboersm
  can not download myihome Ken74 5 2,280 12-07-2012 02:39 AM
Last Post: dev
  myiHome start/stop script krasny13 3 3,599 10-31-2012 10:05 PM
Last Post: Gwindor
  myiHome is not working Mountain Lion NilsBasel 6 2,701 10-18-2012 07:59 PM
Last Post: NilsBasel
  myIhome and C-300 bobytt 1 1,752 10-08-2012 03:15 PM
Last Post: chris57

Forum Jump: