Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
A-200 - MKV bad sound [24.10.2010 updated]
10-24-2010, 09:32 AM (This post was last modified: 10-24-2010 09:36 AM by gregori.)
Post: #16
RE: A-200 - MKV bad sound [24.10.2010 updated]
OK then what should be corrected (if possible) ?
Find all posts by this user
10-24-2010, 10:05 AM (This post was last modified: 10-24-2010 10:09 AM by halfelite.)
Post: #17
RE: A-200 - MKV bad sound [24.10.2010 updated]
I should not say standard i should say whoever did this is doing something way wrong lol. I cant get it to play with anything except windows media player. So my assumption is whoever is doing the encodes only is using windows media player to watch. I tried mplayer,vlc,pch all fail at playing it only media player and windows media player classic could play it.

You can try extracting the audio and then remuxing the audio/video together again and see if that helps. I cant even tell what they did. My advice find a different group to download from.
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Audio distortion in avi/mkv videos with MP3/DD audio cured by using old FW (Feb 2010) Bohemian 0 2,765 11-16-2010 01:36 PM
Last Post: Bohemian
  BluRay ISO stuttering/NO sound Benna 0 1,222 11-07-2010 11:59 AM
Last Post: Benna
  Robin Hood (2010) Bluray ISO C-200 bdolnik 1 1,874 10-27-2010 01:41 PM
Last Post: bdolnik
  [A-200] 23 September 2010 firmware issue with TrueHD jamos 2 1,307 10-09-2010 06:27 AM
Last Post: Dave_D
  [C-200] Playback problem - firmware 02-03-100821-21-POP-408 (26.08.2010) AlexeyD 4 2,448 09-30-2010 02:37 PM
Last Post: AlexeyD
  Crashes since FW C-200 [26 Aug 2010] HenkNL 1 1,117 09-29-2010 08:31 PM
Last Post: ciao
  mkv m720p plays no video, only sound bigal666 3 3,411 09-13-2010 09:05 AM
Last Post: bigal666
  No sound on .avi file franka20 2 1,579 09-13-2010 06:43 AM
Last Post: chris57
  Mkv stuttering after installing may 2010 firmware karmat63 11 4,690 09-05-2010 06:35 AM
Last Post: chris57
  Problem with movie sound stop dschaefer79 1 1,303 08-29-2010 10:42 AM
Last Post: chris57

Forum Jump: