Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
[A110] can't find internal harddrive anymore
11-06-2010, 09:42 PM
Post: #1
[A110] can't find internal harddrive anymore
Today I started the popcorn A110 but can't find the harddrive anymore.
I see the normal menu, but at the mediasource I only see the network button, not the hardrive button anymore. When I connect it to my PC trough Ext2 I still see the hardrive and all the files I put on it. The strange thing is, that the drive was first P: but now it's N:. So it looks like something has changed.

Anyone can help me with this?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-20-2011, 05:36 PM
Post: #2
RE: [A110] can't find internal harddrive anymore
im having the same problem, did you ever get it solved? any help would be appreciated i dont want to have to reformat my hard drive its a full 1T cheers..
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-20-2011, 11:34 PM
Post: #3
RE: [A110] can't find internal harddrive anymore
I'm having a similar problem, my HDD spins up but won't show up anywhere. I suspect my internal SATA controller has toasted itself (or the latest firmware is going bananas)
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-20-2011, 11:42 PM
Post: #4
RE: [A110] can't find internal harddrive anymore
well i updated after i was having the problem, updated about a month before that and everything work fine till today., i can access my sata drive threw my laptop tho so im thinking it cant be that.. its a bit of a ball acheUndecided
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-23-2011, 11:17 PM
Post: #5
RE: [A110] can't find internal harddrive anymore
popcorn hour's support service can replace the mainboard for $50 if it's out of warranty

a p.i.t.a but still cheaper than a new media player
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
10-04-2011, 08:56 PM
Post: #6
RE: [A110] can't find internal harddrive anymore
I've had this problem intermittently over the last year. Usually updating to the latest firmware has fixed the problem. This did the trick again last week but two days ago the problem returned and now I can't even see the hd when I connect the A110 as a usb slave to my pc. The hd is a WESTERN DIGITAL WD Caviar Green WD10EADS Hard Drive - 1 TB. I opened the box and checked the connections and all seems fine.
I've had no reply from Popcorn Hour support so any other suggestions would be welcome.
Cheers,
Peter
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-08-2012, 06:41 PM
Post: #7
RE: [A110] can't find internal harddrive anymore
If anyone else has this problem, I found that the issue was a loose power jack connection. Oddly, the a110 started fine and everything worked ok except its ability to see the hard drive. If anyone needs more info let me know.


(10-04-2011 08:56 PM)mirrorballman Wrote:  I've had this problem intermittently over the last year. Usually updating to the latest firmware has fixed the problem. This did the trick again last week but two days ago the problem returned and now I can't even see the hd when I connect the A110 as a usb slave to my pc. The hd is a WESTERN DIGITAL WD Caviar Green WD10EADS Hard Drive - 1 TB. I opened the box and checked the connections and all seems fine.
I've had no reply from Popcorn Hour support so any other suggestions would be welcome.
Cheers,
Peter
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [Bug] PCH-A110 Stops playing video after a few minutes SweetMilo2k 2 1,878 10-21-2012 02:26 PM
Last Post: blong123
  [Bug] A110 - Resumes playback on new media. F1Racer 2 1,092 09-22-2012 04:26 AM
Last Post: F1Racer
  [Bug] A110 - Hard Drive Dissappearing Zod 9 2,855 09-16-2012 10:23 PM
Last Post: Zod
  [Bug] .sub & .idx playback issues A110 dotslasher 7 3,021 08-04-2012 11:02 PM
Last Post: VideoRipper
  [Bug] Cannot use nfs-tcp:// anymore. Without '-tcp' buffering takes forever PattiMan 4 2,681 07-09-2012 03:10 PM
Last Post: PattiMan
  [Bug] Avi not playing off internal HD but ok on USB swanny 9 2,354 06-13-2012 01:09 AM
Last Post: swanny
  [Bug] Is My A110 Dead? micoman 6 2,369 05-17-2012 10:40 PM
Last Post: nickel
  some files damaged after copying via USB to internal HDD poppy1234 6 3,380 05-08-2012 10:38 AM
Last Post: marnowicki
  [Bug] A110 HDMI Audio not working OlivierS74 6 4,812 01-30-2012 04:56 AM
Last Post: GonzaloLI
  [Bug] A110 Can Not Access Internal Hard Drive rachelc 0 1,399 01-15-2012 01:45 PM
Last Post: rachelc

Forum Jump: