Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
Myihome - windows 7 - not start now
11-13-2010, 12:50 AM
Post: #1
Myihome - windows 7 - not start now
Hi

I've changed hardisks....
uninstal myhome
remove all myihome raw on regedit
install myhome
myhome start but not work (i 'cant use menu)
A new 2TB disk can be a problem?

help
Find all posts by this user
11-16-2010, 01:38 PM
Post: #2
RE: Myihome - windows 7 - not start now
Make sure you've installed latest java as it uses that...
http://www.java.com/en/
It's worth a try...
Find all posts by this user
11-21-2010, 05:37 AM
Post: #3
RE: Myihome - windows 7 - not start now
What do you do in regedit? I need a total uninstall


bob



(11-13-2010 12:50 AM)derekz Wrote:  Hi

I've changed hardisks....
uninstal myhome
remove all myihome raw on regedit
install myhome
myhome start but not work (i 'cant use menu)
A new 2TB disk can be a problem?

help
Find all posts by this user
11-21-2010, 10:43 AM
Post: #4
RE: Myihome - windows 7 - not start now
java updated but same problem.

On regedit I've removed all folder with "Myihome"
Find all posts by this user
12-04-2010, 12:43 PM
Post: #5
RE: Myihome - windows 7 - not start now
After i start Myihome , the server (tray icon) immediately close and i can't click on interface.
Someone can help me? otherwise i must format :/
Find all posts by this user
01-02-2011, 06:42 PM
Post: #6
RE: Myihome - windows 7 - not start now
ok...FORMAT and installed on windows 7 64bit.

But now I note that high bitrate movie (30Mbs)playback is not good.
(are sames movie that I had on windows 32 bit).

Someone note this difference?
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  A300 myihome point zero 3 232 04-07-2014 09:04 PM
Last Post: chris57
  MYIHOME JAVA NETWORK Drugsprofessor 8 1,130 01-16-2014 11:53 AM
Last Post: Drugsprofessor
Bell myihome ---> windows7 x64 issue (quick fix) Costas 6 5,900 11-04-2013 10:57 AM
Last Post: shohokus
  Myihome on a A-400 Paheve 3 2,698 08-09-2013 12:32 AM
Last Post: chris57
  When loading myIhome the UI get Stuck (win 7 32 bit) tomcat383 10 5,953 06-01-2013 09:36 AM
Last Post: ofersin
  Myihome phboersm 0 2,387 02-08-2013 11:33 AM
Last Post: phboersm
  can not download myihome Ken74 5 2,290 12-07-2012 02:39 AM
Last Post: dev
  myiHome start/stop script krasny13 3 3,611 10-31-2012 10:05 PM
Last Post: Gwindor
  myiHome is not working Mountain Lion NilsBasel 6 2,709 10-18-2012 07:59 PM
Last Post: NilsBasel
  myIhome and C-300 bobytt 1 1,760 10-08-2012 03:15 PM
Last Post: chris57

Forum Jump: