Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
groups plays wrong movie
12-22-2010, 12:05 PM
Post: #1
groups plays wrong movie
I have a problem with groups. When I select a group and play a movie from that group it always plays the same movie (2012). When I use SQLiteSpy to read the database I see that the nmtPathRoot and nmtPathFile are correct, see picture. When I select the movie through the standard nmt playlist (NOT UMC) it plays the correct movie. It used to work in earlier versions of umc. anyone having the same problems?

As you can see I have defined 2 library's.

[Image: umc-group.gif]


THIS IS THE GROUP XML FILE:
PHP Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<group  xmlns="http://www.umc-project.de/xmlbeans">
    <title>James Bond</title>
 
    <!-- 
        Empty image tags means that these are not defined and so they will be downloaded by UMC.
    The images need not be in any defined scan lib.
    -->
    <banner></banner>
    <cover>E:\backup\UMC\Cover\James Bond[Cover].jpg</cover>
    <poster></poster>
    <backdrop>E:\backup\UMC\Cover\James Bond[Backdrop].jpg</backdrop>
 
    <!--
    Sorting
 
    For year -> year
    Sequence of the movie tags in this file -> xml
    --> 
    <sort>xml</sort>
 
    <!-- The members must be located in one of the defined scan libs. -->
    <members>
        <movie>\\SYNOLOGY207PLUS\HD2 Movies\James Bond 21.Casino Royale.xvid.avi</movie>
        <movie>\\SYNOLOGY207PLUS\HD2 Movies\James Bond 22.Quantum of solace.x264.720p.mkv</movie>
    </members>
 
</group> 
Find all posts by this user
12-23-2010, 08:54 AM (This post was last modified: 12-23-2010 08:54 AM by T800.)
Post: #2
RE: groups plays wrong movie
I remember a fault I found being that if you tried to play the first movie from it's detail page inside a group it would play the first movie in your library.
If you tried to play the second movie from it's detail page inside a group it would play the second movie in your library.

It only did this from the detail page.
Does the correct movie play if you press play on the cover before going into the detail page?

Popcorn Hour C-200/Blu-ray/Internal 250GB HDD with Apps
Popcorn Hour A-200/Rear External 16GB USB with Apps
Apple TV 2 x 2/XBMC
MacBook Pro 10.6.5 - 29TB
Sickbeard - Couchpotato - YAMJ - TOMY - SabishGT
Find all posts by this user
12-23-2010, 10:00 AM
Post: #3
RE: groups plays wrong movie
you are correct.
from the detailed page it plays the wrong movie.
from the cover page it plays the correct movie.
thanks for the info.

did you file this as a bug on bugzilla?
Find all posts by this user
12-23-2010, 12:43 PM
Post: #4
RE: groups plays wrong movie
Tbh I can't remember if I just told Don in the German forum or I added it bugzilla as well.

Popcorn Hour C-200/Blu-ray/Internal 250GB HDD with Apps
Popcorn Hour A-200/Rear External 16GB USB with Apps
Apple TV 2 x 2/XBMC
MacBook Pro 10.6.5 - 29TB
Sickbeard - Couchpotato - YAMJ - TOMY - SabishGT
Find all posts by this user
12-23-2010, 04:38 PM
Post: #5
RE: groups plays wrong movie
I've just noticed a similar problem with TV Shows, I select the episode I want to watch, and it sometimes plays a different one? If I re-boot the pch then the first episode selected will be correct, but others after this will be incorrect.

Setup: PCHC200, UMC v2.07, latest firmware.

Admittedly I haven't looked at TV shows for ages, so this could have crept in through a firmware change?

Thanks
Find all posts by this user
01-05-2011, 07:26 PM
Post: #6
RE: groups plays wrong movie
Any thoughts on this guys?
Find all posts by this user
01-05-2011, 07:57 PM
Post: #7
RE: groups plays wrong movie
I don´t have tv-shows so I don´t know, sorry
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  disabled library makes groups disappear maxdido 5 1,758 11-07-2011 11:09 AM
Last Post: CRiSP
  Movie names showing up in French vman70 1 1,340 10-10-2011 09:30 AM
Last Post: CRiSP
  What am I doing wrong ?! kokolino23 7 2,335 06-13-2011 12:16 PM
Last Post: CRiSP
  No movie find HELP fdavid67 6 2,259 05-13-2011 09:15 PM
Last Post: CRiSP
  Change language in movie info of popcorn statik 0 1,523 02-27-2011 01:02 PM
Last Post: statik
  Movie Trailer claymic 8 2,917 02-05-2011 02:03 PM
Last Post: didi42
  Duplicate: Movie Name (number) MrJT 7 2,525 12-31-2010 07:40 PM
Last Post: MrJT
  movie not added to database maxdido 0 1,077 11-14-2010 03:44 PM
Last Post: maxdido
  What am I doing wrong? atognetti 3 1,616 10-29-2010 06:23 AM
Last Post: Jakera
  Wrong IMDB info: Bjur 5 2,174 10-19-2010 10:41 AM
Last Post: Bjur

Forum Jump: