Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
C-200 Dead PSU - Just for the record
02-08-2011, 04:26 PM
Post: #6
RE: C-200 Dead PSU - Just for the record
(02-08-2011 03:23 PM)sanctrum Wrote:  Mine PSU has also died (burned with sparkles) durning the warranty period and I have received a replacement (in two weeks of waiting).
But it was not the new unit! I have received an OLD and used PSU just cleaned from outside... but very dirty inside. Looks like they have just removed some old PSU from other defective C200 unit. That is how is working Polish official C200 service.

Strange as everyone using the PCH offical support on the forum has had a brand new PSU. You must be using a reseller, are you?

A400: SD Card(Apps), HDMI C200: USB(Apps), BD ROM (SH-B083L(SB01)), HDMI
CAT6 Wired Network: TV Panasonic TX-P42G20, HP ProCurve 1400-8G, Netgear GS-608/605, Synology CS407
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: C-200 Dead PSU - Just for the record - chris57 - 02-08-2011 04:26 PM
RE: C-200 Dead PSU ? - DaChow - 07-20-2011, 02:25 PM
RE: C-200 Dead PSU ? - chris57 - 07-20-2011, 03:38 PM
RE: C-200 Dead PSU ? - DrummerJitsu - 12-10-2011, 05:27 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Repair C200 dead PSU mike8333 240 111,077 04-12-2014 02:26 PM
Last Post: focax
  A-210 dead - possible electric problems wigyori 1 354 02-27-2014 06:36 AM
Last Post: Willem53
Sad C200 dead? Power LED flashing (only) + changes colour Roughrider 3 951 02-13-2014 03:35 PM
Last Post: Roughrider
  PSU Dead? mstrong 1 379 02-11-2014 05:59 AM
Last Post: halfelite
  C200 shows splash screen then goes dead gossamer 5 621 01-24-2014 07:37 PM
Last Post: gossamer
Shocked C200 dead after connecting Audio to component leanderv 3 476 01-08-2014 02:32 PM
Last Post: Willem53
  Internal drive dead - Can't get C-200 working well again WE9V 6 810 01-02-2014 11:58 PM
Last Post: WE9V
  C200 Completely Dead waynelod47 5 555 11-26-2013 03:23 PM
Last Post: BanditRider
  My A210 is dead xiaorui 0 438 10-08-2013 01:50 PM
Last Post: xiaorui
  no SMB Shares after dead PSU mayrmart 0 387 09-28-2013 05:42 PM
Last Post: mayrmart

Forum Jump: