Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
[C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
02-23-2012, 02:19 PM
Post: #961
RE: [C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
(02-07-2012 10:31 PM)werner Wrote:  So now we try to get out a build with some bugfixes compared to last RC we released to the betatesters, we fixed a lot of memory leaks and other stuff in this build, anyway i still can't give a clear ETA on when it will happen it depends now on last build we are checking if it has no critical issues then we will release it maybe by end of this week to our betatesters, if we find something critical then we will have another delay.

Regards,
Werner
Did you make it to the end of the week? Of delayed?

A-400 / C-200 connected via HDMI to Onkyo TX-NR609, Harman/Kardon 16BQ and a LG 42LW4500 3D tv. Got my C-200 stuffed with a LG CH08LS10 and internal 16Gb usb stick. External QNAP 219 with 4TB. Survived 3 dead PSU's Angle
Find all posts by this user
02-23-2012, 09:01 PM
Post: #962
RE: [C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
Dear All,

I got an issue with my Burned BR Discs

Here is my configuration

Popcorn c-200 (latest firmware)
BD Reader: LGCH10LS20
Burning Software: Nero 11

I've got some full bluray on my pc
After compressed to fit BD25 Go I burned with Nero 11 2 rep (BDMV/CERTIFICATE)
Each time I put one BD Disk, I saw the circle with dots telling it bufferize then nothing happened and the circle goes round and round and round.. (just some second read at launching)

Does anybody has the same issue?

Thanks
Find all posts by this user
02-25-2012, 02:47 AM (This post was last modified: 02-25-2012 03:02 AM by Baldrick2.)
Post: #963
RE: [C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
(02-12-2012 04:10 PM)Willem53 Wrote:  For those who got there post deleted


When will we get the next FW.... post here http://www.networkedmediatank.com/showth...?tid=58615

Bugs...... post in the bug section
Feature request.... post in the feature section

This thread is for users who need assistance with this specific FW versions.

Discuss anything else in other threads.... failing to do so will have consequences...

Willem53

As much as I admire you and the knowledge you have, and have really appreciated the help you've given me personally

If Werner is actually replying in this particular forum again...it's been a while to be fair - are you going to stop deleting / moving peoples posts?

Come on, everyone apart from 'the inner circle' are feeling pretty badly done to to be honest

Isn't it fair you give us a chance to vent our displeasure, most importantly when the link you posted 'DOES NOT EXIST' (according to my browser anyway) where exactly are we supposed to say the lack of firmware for so long is a tad or so aggravating?
Find all posts by this user
02-25-2012, 04:34 AM
Post: #964
RE: [C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
(02-25-2012 02:47 AM)Baldrick2 Wrote:  If Werner is actually replying in this particular forum again...it's been a while to be fair - are you going to stop deleting / moving peoples posts?
(02-25-2012 02:47 AM)Baldrick2 Wrote:  Isn't it fair you give us a chance to vent our displeasure, most importantly when the link you posted 'DOES NOT EXIST' (according to my browser anyway) where exactly are we supposed to say the lack of firmware for so long is a tad or so aggravating?

Though I totally agree with you on the delay, why insist on putting the complaints in the wrong topic? This one is for support on the present firmware. You could create a (justified!) 'I want my firmware NOW'-topic every day, without a problem?

PCH-C200 + 2TB WD20EADS & Synology DS211 + 3TB WD
Find all posts by this user
[+] 1 user says Thank You to vanluijk for this post
02-25-2012, 05:46 AM
Post: #965
RE: [C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
We have been round and round on the same damn topic and its got us no where. Here is the new link:
http://www.networkedmediatank.com/showth...?tid=59527

A400: SD Card(Apps), HDMI C200: USB(Apps), BD ROM (SH-B083L(SB01)), HDMI
CAT6 Wired Network: TV Panasonic TX-P42G20, HP ProCurve 1400-8G, Netgear GS-608/605, Synology CS407
Find all posts by this user
02-25-2012, 11:18 AM
Post: #966
RE: [C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
Once a month or two my c200 does this:
http://img109.imageshack.us/img109/2089/img1922mk.jpg

Is it familiar to anybody?
c200 ->hdmi->receiver->hdmi->tv
Resolution settings 1080p50
Framerate sync NTSC/PAL/24p
Find all posts by this user
02-25-2012, 12:03 PM (This post was last modified: 02-25-2012 12:05 PM by Willem53.)
Post: #967
RE: [C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
OK I'm even more fed up....


When will we get the next FW.... post here http://www.networkedmediatank.com/showth...?tid=59527
Bugs...... post in the bug section
Feature request.... post in the feature section

This thread is for users who need assistance with this specific FW versions.

Discuss anything else in other threads.... failing to do so will have consequences... I will delete your postings, BUGs notices and Feature requests wil not be redirected.


PCH-A100/A210/C200/A400 500GB EXT3 HDD<-->HDMIv1.3<-->Onkyo TX-NR1010<-->HDMIv1.3<-->Panasonic TX-P46S10 + 6 Bowers & Wilkins speakers.
10 NTFS 2TB USB drives on 3 hubs attached to the A400, 2 Seagate blackarmour NAS 3TB, 2 Seagate Central NAS 4TB.


The inability to setup and configure the NMT should not be disguised as a defect of the box...
Find all posts by this user
03-05-2012, 08:41 PM
Post: #968
RE: [C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
(02-25-2012 11:18 AM)linni Wrote:  Once a month or two my c200 does this:
http://img109.imageshack.us/img109/2089/img1922mk.jpg

Is it familiar to anybody?
c200 ->hdmi->receiver->hdmi->tv
Resolution settings 1080p50
Framerate sync NTSC/PAL/24p

Anybody?
Find all posts by this user
03-05-2012, 09:13 PM
Post: #969
RE: [C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
(03-05-2012 08:41 PM)linni Wrote:  
(02-25-2012 11:18 AM)linni Wrote:  Once a month or two my c200 does this:
http://img109.imageshack.us/img109/2089/img1922mk.jpg

Is it familiar to anybody?
c200 ->hdmi->receiver->hdmi->tv
Resolution settings 1080p50
Framerate sync NTSC/PAL/24p

Anybody?

Never seen this before. tried cleaning the cache? "Go to Maintenance in the Setup menu then hit the "File Mode" button on remote and hit enter."

A-400 / C-200 connected via HDMI to Onkyo TX-NR609, Harman/Kardon 16BQ and a LG 42LW4500 3D tv. Got my C-200 stuffed with a LG CH08LS10 and internal 16Gb usb stick. External QNAP 219 with 4TB. Survived 3 dead PSU's Angle
Find all posts by this user
03-05-2012, 09:23 PM
Post: #970
RE: [C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
looks like the display loses vertical SYNC/lines..


PCH-A100/A210/C200/A400 500GB EXT3 HDD<-->HDMIv1.3<-->Onkyo TX-NR1010<-->HDMIv1.3<-->Panasonic TX-P46S10 + 6 Bowers & Wilkins speakers.
10 NTFS 2TB USB drives on 3 hubs attached to the A400, 2 Seagate blackarmour NAS 3TB, 2 Seagate Central NAS 4TB.


The inability to setup and configure the NMT should not be disguised as a defect of the box...
Find all posts by this user
03-06-2012, 06:48 AM (This post was last modified: 03-06-2012 08:28 AM by linni.)
Post: #971
RE: [C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
Yes, tried everything, cleaned cache, changed display settings. Sometimes it appears once a month, sometimes couple of times a day. Cannot really connect the case to anything. TV is Sony W4500, receiver Sony 2400ES, using Sony HDMI cables. Two internal HDD-s, one external, all WD. Vent fan installed.
Find all posts by this user
03-06-2012, 01:56 PM
Post: #972
RE: [C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
change your hdmi cables.

Panasonic th-42px60e
HomeCinema Yamaha 4115
DUNE
Find all posts by this user
03-06-2012, 02:10 PM
Post: #973
RE: [C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
(03-06-2012 06:48 AM)linni Wrote:  Yes, tried everything, cleaned cache, changed display settings. Sometimes it appears once a month, sometimes couple of times a day. Cannot really connect the case to anything. TV is Sony W4500, receiver Sony 2400ES, using Sony HDMI cables. Two internal HDD-s, one external, all WD. Vent fan installed.

Maybe some PSU issue? Try for testing disconnecting everything but 1 hdd... or just use PC ATX PSU.

C200 (MB rev. 0946) --> HDMI --> Harman Kardon AVR 255 (firmware 0.98.3.1) --> HDMI --> Samsung LE32R71B
C200: internal 2,5” 640GB HDD, Lite-On iHOS104, All audio RAW pass through.
Find all posts by this user
03-06-2012, 05:48 PM (This post was last modified: 03-06-2012 05:56 PM by linni.)
Post: #974
RE: [C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
(03-06-2012 02:10 PM)sanctrum Wrote:  Try for testing disconnecting everything but 1 hdd...

The problem persists since day one, when I had only one internal HDD in use.


(03-06-2012 01:56 PM)Scorpys Wrote:  change your hdmi cables.

Shame...C200 was hooked up by the HDMI cable which came in the box with the unit. Changed into Sony highspeed HDMI, now UI and navigating in menus seem to be smoother and slightly faster. Must be broken/damaged/cheap chinese cable. Let`s see what happens within next months. I really hope the problem is gone.
Find all posts by this user
03-07-2012, 09:08 AM
Post: #975
RE: [C-200] Firmware 03-04-110530-21-POP-408 (03-04-110520-21-POP-408 Apps) (3.06.2011)
(03-06-2012 05:48 PM)linni Wrote:  
(03-06-2012 02:10 PM)sanctrum Wrote:  Try for testing disconnecting everything but 1 hdd...

The problem persists since day one, when I had only one internal HDD in use.


(03-06-2012 01:56 PM)Scorpys Wrote:  change your hdmi cables.

Shame...C200 was hooked up by the HDMI cable which came in the box with the unit. Changed into Sony highspeed HDMI, now UI and navigating in menus seem to be smoother and slightly faster. Must be broken/damaged/cheap chinese cable. Let`s see what happens within next months. I really hope the problem is gone.

Yeah, mine was DOA out of the box too, and I've read from a lot of people on the forum that they've experienced the same! Hope this does it for you!

NMT: A-300 + 2TB HDD AMP: Sony STR-DH520 TV: LG 50PZ750W 3D Remote: Harmony 885
NMT: C-200 + IR & 1TB HDD AMP: Sony STR-DE545 TV: Samsung 32" LED Remote: Harmony 650
Network: Netgear DGN3500 + GS608
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [A-400] Firmware 05-06-140307-25-POP-422 + Apps (Forum Release) (7.03.2014) werner 19 5,757 03-12-2014 07:30 AM
Last Post: Willem53
  [A-400] Firmware 05-05-140119-25-POP-422 (05-01-131210-25-POP-422) (22.01.2014) werner 337 69,199 03-09-2014 04:23 PM
Last Post: ident4site
  [C-300] Firmware 05-03-130924-23-POP-420 (05-02-130708-23-POP-420) (25.09.2013) werner 105 66,420 02-06-2014 10:02 PM
Last Post: vedran1980
  [A-300] Firmware 05-03-131223-23-POP-421 (05-02-130708-23-POP-421) (30.12.2013) werner 146 30,387 02-06-2014 08:41 PM
Last Post: yo121212
  [A-400] Firmware 05-05-140112-25-POP-422 + NEW Apps (Forum Release) (13.01.2014) werner 51 18,720 01-20-2014 08:35 PM
Last Post: iamloco724@aol.com
  [A-400] Firmware 05-05-140105-25-POP-422 + NEW Apps (Forum Release) (08.01.2014) werner 52 13,501 01-12-2014 08:21 PM
Last Post: chris57
  [A-400] Firmware 05-05-131224-25-POP-422 + Apps (Forum Release) (27.12.2013) werner 56 20,232 01-08-2014 10:06 AM
Last Post: lostmage
  [A-400] Firmware 05-04-131105-25-POP-422 (05-01-130708-25-POP-422) (7.11.2013) werner 170 102,667 01-05-2014 08:48 PM
Last Post: iamloco724@aol.com
  [A-300] Firmware 05-03-130923-23-POP-421 (05-02-130708-23-POP-421) (23.09.2013) werner 161 73,194 12-29-2013 01:52 PM
Last Post: Figas
  [A-400] Firmware 05-05-131209-25-POP-422 + Apps (Forum Release) (9.12.2013) werner 76 28,352 12-27-2013 08:21 AM
Last Post: sniperviperman

Forum Jump: