Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
Lose HDMI when install internal HD
06-17-2011, 02:41 AM
Post: #1
Lose HDMI when install internal HD
Just received my my A-200. When I install an internal HD i am losing my HDMI signal. If i disconnect the hd i gain my signal back? Any suggestions?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
06-17-2011, 02:42 AM
Post: #2
RE: Lose HDMI when install internal HD
that is a new one almost sounds like a grounding problem
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
06-17-2011, 02:44 AM
Post: #3
RE: Lose HDMI when install internal HD
(06-17-2011 02:42 AM)halfelite Wrote:  that is a new one almost sounds like a grounding problem

So sounds like I paid $200 for a defective unit?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
06-17-2011, 02:51 AM (This post was last modified: 06-17-2011 02:52 AM by halfelite.)
Post: #4
RE: Lose HDMI when install internal HD
have you tried a different drive?
also what is your video setting setup as under setup? if its on auto take it off and set it to highest your tv can handle
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
06-17-2011, 02:53 AM (This post was last modified: 06-17-2011 03:04 AM by Vedder316.)
Post: #5
RE: Lose HDMI when install internal HD
(06-17-2011 02:51 AM)halfelite Wrote:  have you tried a different drive?

Doing it now. All I have done is the firmware update. The drive has a bunch of old files on it. Do I need to do anything to prep the drive?

No go on thew second drive. I have tried all video settings.
lol I guess it would help if i connected a sata drive to it instead of an ide drive?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
06-17-2011, 03:11 AM
Post: #6
RE: Lose HDMI when install internal HD
yes sata only lol.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
[+] 1 user says Thank You to halfelite for this post
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Install NMT Apps to USB Stick DzigiBau 3 503 02-28-2014 08:07 PM
Last Post: dvonk
  wifi wired usb to internal hdd problem andro 22 972 02-22-2014 03:44 PM
Last Post: andro
Shield Second Hd internal C-200 londonsmee 4 551 02-15-2014 02:37 PM
Last Post: londonsmee
  Internal HDD crashed?? mrjaffa 14 1,117 02-12-2014 06:55 PM
Last Post: mrjaffa
Tongue Think the internal hard drive is dying help! johnrainbow 31 1,796 01-25-2014 04:02 PM
Last Post: johnrainbow
  C200 freezes, seems to lose SAMBA connection Lamma 3 1,092 01-21-2014 10:37 PM
Last Post: mendes9
  Internal drive dead - Can't get C-200 working well again WE9V 6 795 01-02-2014 11:58 PM
Last Post: WE9V
  C-200 WD internal 3TB Green WD30EZRS is driving me mad Malignity 7 647 01-02-2014 02:04 PM
Last Post: Malignity
  Getting a 3TB internal drive to work with NMT Apps morfanaion 7 3,503 12-29-2013 03:18 PM
Last Post: morfanaion
  Internal Hard drive shiner1953 1 492 12-20-2013 05:43 AM
Last Post: Willem53

Forum Jump: