Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)
Post Reply 
[A1xx/200/300/400*] CouchPotato/SickBeard
03-30-2012, 10:59 AM
Post: #871
RE: CouchPotato/SickBeard
'jhmiller'

this is possible to do?, I think a lot of people happy to be happy

to heve subtitle






https://github.com/midgetspy/Sick-Beard/pull/185
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-03-2012, 06:30 PM
Post: #872
RE: CouchPotato/SickBeard
jhmiller, what is the command to manually stop couchpotato via putty?

Somehow my CP stopped working, I tried to stop it using the CSI but it just loading forever.

[Image: watched-fanart.jpg]
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-03-2012, 07:14 PM
Post: #873
RE: CouchPotato/SickBeard
i opened the CSI installer. And i see there is an update for "Local". Installed now: local 0.1.8-nmt1. And there is an update:local 0.1.8-nmt2
Is it save to update or not?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-03-2012, 07:16 PM
Post: #874
RE: CouchPotato/SickBeard
(03-25-2012 09:13 AM)jhmiller Wrote:  Is there anything special about your setup? as it should update without any problems. The last update was around 2 weeks ago, and you just updated?

When you were doing the update, did you loose internet connection or anything else that may of effected the download?

All NMT's apart from the A1xx's update via a program called git, the A1xx's use http. I myself have not had any issues with updates with either sickbeard or Couchpotato.

If you know how to use telnet, you can update using that by entering
Code:
/share/Apps/couchpotato/daemon.sh forcecp

Without any logs or more infomation, i am unable to suggest anything else.

Tried this command, seems like everything was updated but when opened CP, it still shows there is an update available, the same one.

[Image: watched-fanart.jpg]
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-03-2012, 09:35 PM
Post: #875
RE: CouchPotato/SickBeard
astronyu, To stop Cp in telnet do
Code:
/share/Apps/couchpotato/daemon.sh stop
Not sure why you are having problems, i have tried installing twice to my A110 and updating both times with no issues.

Pierskw, You can update with no problems, local provides other apps and as such does get updated evey now and then.

Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-12-2012, 11:07 PM
Post: #876
RE: CouchPotato/SickBeard
Hi!
I just installed Sickbeard 1.0 on my new A300 and so far it's been working great, except for NMJ notifications. When I try to enable them under config->notifications, I can't automatically get the settings from the Popcorn Hour. This is, when I enter my IP adress and press "get settings", I get a "failed" error. The logfile says: "2012-04-12 16:11:28.460209 CP Server Thread-6 :: Could not get current NMJ database on 192.168.137.108, NMJ is probably not running!". As of NMJ I have created my library, and seems to be working ok (I haven't done anything special about NMJ besides creating the library as my understanding is that it runs by default on the A300, right?).


Has anyone been able to run this on the A300? Is there anything special I should be running to get this working? Unfortuntaly as there is no description under "NMJ Database" and "NMJ Mount URL" fields I don't know how to complete those fields manually.

Thanks for your help!
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-13-2012, 12:29 AM (This post was last modified: 04-13-2012 12:35 AM by jhmiller.)
Post: #877
RE: CouchPotato/SickBeard
I have never used it as i don't use NMJ but as its running on the PCH i would try entering 127.0.0.1 or localhost in the address box and then click "Get Settings" box to see what happens.

I'm sorry i can't offer much more help, might just have to keep trying things untill some one else who uses it can provide more info.

Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-13-2012, 12:32 AM
Post: #878
RE: CouchPotato/SickBeard
127.0.0.1 is the ip of localhost, not 0.0.0.0
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-13-2012, 12:34 AM
Post: #879
RE: CouchPotato/SickBeard
Yep sorry, been playing with SAB all day and it listens to 0.0.0.0 Angle

Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-13-2012, 12:35 AM
Post: #880
RE: CouchPotato/SickBeard
that's different, that's what ip to bind too and 0.0.0.0 means everything
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-13-2012, 12:39 AM
Post: #881
RE: CouchPotato/SickBeard
Yep, i know but been looking at SAB's install and start up file all day and sab needs 0.0.0.0 set in configs to view over network, so i had that in my head when posted above, blonde moment over (i hope)

Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-13-2012, 12:52 AM
Post: #882
RE: CouchPotato/SickBeard
Thanks guys for the quick reply. Tried 127.0.0.1 but I get the same thing... if anybody else has been through this, please post! Thanks!
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-13-2012, 01:09 AM (This post was last modified: 04-13-2012 01:20 AM by jhmiller.)
Post: #883
RE: CouchPotato/SickBeard
Did you try with http://127.0.0.1 or http://192.168.137.108

I know i does work as there are some posts on here some where from others that have used it but can not for the life of me remember what setting they used.
Have a look here, seams it requires more then just an ip address

http://www.networkedmediatank.com/showth...?tid=58830

That should give you the info needed to sort it out.

Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
[+] 1 user says Thank You to jhmiller for this post
04-13-2012, 04:14 AM
Post: #884
RE: CouchPotato/SickBeard
jhmiller, you are the man, looks like I finally got it working.

I could not get the "Get Settings" to work, but was able to configure it manually. I tried with http://127.0.0.1, 127.0.0.1 directly, and the IP of the PH, but none seemed to work automatically. I bet it must be something specific about the A300.

What I did was the following:

1. Following the thread you mentioned, I took the "url" field from http://PCH:8008/system?arg0=list_devices, which in my case was "/opt/sybhttpd/localhost.drives/SATA_DISK".
2. As I knew my nmj database was located at nmj_database/media.db, I just threw "/opt/sybhttpd/localhost.drives/SATA_DISK/nmj_database/media.db" to the "NMJ Database" field in Sickbeard, leaving "NMJ Mount URL" blank.
3. When pressing the "Test NMJ" button, now I get a "Successfull started the scan update" message. Everything seems to be working fine now.

BTW, and for the records, the screen capture in http://www.networkedmediatank.com/showth...?tid=50514 shows some more details for the "NMJ Database" and "NMJ Mount URL" fields that is not shown in the current version... so I think it makes a lot of sense to leave the second field blank.

Thanks again for the help!



(04-13-2012 01:09 AM)jhmiller Wrote:  Did you try with http://127.0.0.1 or http://192.168.137.108

I know i does work as there are some posts on here some where from others that have used it but can not for the life of me remember what setting they used.
Have a look here, seams it requires more then just an ip address

http://www.networkedmediatank.com/showth...?tid=58830

That should give you the info needed to sort it out.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-13-2012, 09:09 AM
Post: #885
RE: CouchPotato/SickBeard
That was the thread i was trying to find yesterday, well done for getting it going now.

Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [200/300] CouchPotato V2 jhmiller 179 54,604 04-07-2014 11:11 PM
Last Post: nomit
  Sickbeard not snatching, no toggle buttons against episodes wanstronian 0 556 03-01-2014 10:08 AM
Last Post: wanstronian
  SickBeard vs. TorrentWatchX divine 17 1,509 02-10-2014 02:23 PM
Last Post: divine
  couchpotato on B110 mikie8 0 809 08-05-2013 11:20 AM
Last Post: mikie8
  Couchpotato v2 with NMJv2 support? sskankin 0 1,075 05-30-2013 08:34 PM
Last Post: sskankin
Sad A-400 lost SMB connection after sickbeard add new series. aheukels 0 1,285 05-15-2013 09:37 AM
Last Post: aheukels
  sickbeard and download folder help! naboull1 1 1,476 05-11-2013 06:41 PM
Last Post: naboull1
  SickBeard+SABnzbd+Astraweb jigax 2 2,478 04-19-2013 08:05 PM
Last Post: juan587
Exclamation [A1xx/200/300] CSI packages jhmiller NaaN 32 10,112 02-21-2013 01:15 PM
Last Post: jhmiller
  Sickbeard/SABNZB errors Kaza 7 3,844 11-21-2012 01:03 AM
Last Post: jhmiller

Forum Jump: