Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
[Bug] [C200] Unicode external SRT subtitle format not supported ?
07-30-2011, 04:05 AM
Post: #1
[C200] Unicode external SRT subtitle format not supported ?
Dear support,

[C200] Unicode external SRT subtitle format not supported ?
I found that video playback can not be displayed in Unicode format (.Srt) subtitles,
However, if Encoding is ANSI format, then can display subtitles,
Can you provide the new firmware to fix this problem,
Thank you for your support!
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
07-30-2011, 05:17 AM
Post: #2
RE: [C200] Unicode external SRT subtitle format not supported ?
It's easy and quick to convert them to ANSI with Notepad++, just load the file--->convert to ANSI---->save. Takes about 30 seconds

Popcorn Hour C200 HDMI
BeyonWiz DP-P1 PVR + LiDiC
Component Video 1080i
Samsung LA40R7 LCD TV
SONY STR-DA1000ES amplifier
Windows 7 -- MAC G4
http://www.openwiz.org/wiki/ProjectX
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
09-12-2011, 10:34 AM
Post: #3
RE: [C200] Unicode external SRT subtitle format not supported ?
It's disappointed when you sit down in the couch ready for a movie then find out that you have to turn on your computer to transform the srt format, if the firmware can't support unicode srt files, can anyone write a small program running in nmt doing the computer job?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [Bug] C200 Dvbviewer Arghhhh Kipper641 0 124 04-20-2014 11:14 PM
Last Post: Kipper641
Exclamation [Bug] C200 Dead, No light on Power Button Quadzilla 1 387 03-03-2014 10:38 PM
Last Post: BanditRider
Exclamation [Bug] C200 - not able to boot up solarspyder 2 1,380 02-09-2014 05:52 PM
Last Post: _Pascal_
  [Bug] C200 Bad disc region. kuka 7 1,640 01-23-2014 12:43 AM
Last Post: rfleming
  [Feature] External USB 3TB Support? bhminh 8 873 01-07-2014 10:23 AM
Last Post: bhminh
  [Bug] C200 hang on Fast Forward and on Chapter jump maryj 0 468 12-27-2013 09:26 AM
Last Post: maryj
  [Bug] C-200 Subtitle Pop-Up Menu Not Working TitanFan 2 502 12-20-2013 10:58 AM
Last Post: TitanFan
  [Bug] C200 won't start crazyman3k 5 1,548 10-31-2013 10:42 AM
Last Post: vladaudio
  [Bug] C200 locks on "loading..." screen Steph 4 933 10-24-2013 11:17 AM
Last Post: Willem53
  [Bug] C200 max audio volume is only 0 dfeng 8 2,931 09-25-2013 01:01 AM
Last Post: dfeng

Forum Jump: