Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
myihome is not working in OSX Lion
04-25-2012, 07:07 PM (This post was last modified: 04-25-2012 07:09 PM by Idioten.)
Post: #17
Sport RE: myihome is not working in OSX Lion
(01-21-2012 03:31 AM)Dewdman42 Wrote:  I have been trying to make NFS work, and so far, no luck. I can get the NMT to mount and browse through an OSX NFS share, but try to open any avi file and after spinning the cursor for about a minute it says it can't open it. Maybe there is something special I need to do with the NFS on osx side I don't know, but it doesn't work. I saw lots of people on the net complaining about NFS breaking from Snow leopard on, I don't know though, the info on the net is not always reliable.

I don't know what llink is, I will look into it.

I was under the impression that myihome also did "streaming" sort of like DLNA or something, which would theoretically be more efficient on the net theoretically. If not, what does it do exactly?

I use the program Playback, working very well with streaming movie/music/photo.
LINK: http://www.yazsoft.com/products/playback/
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
myihome is not working in OSX Lion - puppp - 08-14-2011, 04:42 PM
RE: myihome is not working in OSX Lion - Idioten - 04-25-2012 07:07 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  A300 myihome point zero 3 204 04-07-2014 09:04 PM
Last Post: chris57
  MYIHOME JAVA NETWORK Drugsprofessor 8 1,116 01-16-2014 11:53 AM
Last Post: Drugsprofessor
Bell myihome ---> windows7 x64 issue (quick fix) Costas 6 5,890 11-04-2013 10:57 AM
Last Post: shohokus
  Myihome on a A-400 Paheve 3 2,685 08-09-2013 12:32 AM
Last Post: chris57
  When loading myIhome the UI get Stuck (win 7 32 bit) tomcat383 10 5,936 06-01-2013 09:36 AM
Last Post: ofersin
  Myihome phboersm 0 2,375 02-08-2013 11:33 AM
Last Post: phboersm
  can not download myihome Ken74 5 2,281 12-07-2012 02:39 AM
Last Post: dev
  myiHome start/stop script krasny13 3 3,599 10-31-2012 10:05 PM
Last Post: Gwindor
  myiHome is not working Mountain Lion NilsBasel 6 2,701 10-18-2012 07:59 PM
Last Post: NilsBasel
  myIhome and C-300 bobytt 1 1,755 10-08-2012 03:15 PM
Last Post: chris57

Forum Jump: