Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
PCH doesn't work any more
07-01-2008, 10:25 PM
Post: #1
PCH doesn't work any more
Hello,

I have a big problem.
My PCH doesn;t work any more, when i put it on.
There is no any lights on the front.
I tried several times but it will not work any more.
What can I do to fix this.
The PCH have no Hdd inside, who can help me.

Sorry for my bad english.

Loewefan
Find all posts by this user
07-01-2008, 11:09 PM
Post: #2
 
can you measure the power supply? i think this will be the first step to check then if you have some skills look on the motherboard maybe you see something burned
Find all posts by this user
07-02-2008, 05:01 AM
Post: #3
 
Have you unpluged the power supply from the wall socket? And then plug it back in while connected to PCH.
Find all posts by this user
07-02-2008, 05:11 PM
Post: #4
 
I used to have a problem where when my PCH got all screwed up and i unplugged it and plugged it back in it would not turn back on.

I had to keep unplugging and replugging in until it came back on.
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [Bug] FTP Service doesn't start.. Matrox22 1 1,309 09-22-2012 07:50 PM
Last Post: bl4ck4dd3r
  A-110 doesn't show all files in folder stateless 3 2,101 05-28-2011 12:37 PM
Last Post: agm2
  A-100 freezes and HD doesn't stop ggee 0 996 02-16-2011 04:44 AM
Last Post: ggee
  [A-110] NTFS write support does not work 01-17-101217-15-POP-403-000 abm4 1 1,900 01-03-2011 06:58 PM
Last Post: fasc
  ISO files do not always work / blank screen with S-Video ocean 6 2,582 10-12-2010 09:33 AM
Last Post: RedHat
  TS-Stream with Emdebbed Subtitle wont work but works with................. stsa 2 2,324 03-08-2010 09:33 PM
Last Post: stsa
Sad 10) After playing a file that doesn't work, the unit must be rebooted in order for it Peabody 0 1,115 03-08-2010 03:05 PM
Last Post: Peabody
  [A-110] IDX/SUB inside MKV doesn't work grok 8 5,718 02-14-2010 10:14 PM
Last Post: dialsc
  [A-110/M34A] Gaya doesn't show folders on NFS share thehonk 2 1,624 01-11-2010 01:00 PM
Last Post: thehonk
  Play Button won't work RangerXXX 9 2,305 01-07-2010 07:02 PM
Last Post: stian24

Forum Jump: