Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
Black screen on mkv built with handbrake
10-18-2011, 11:14 AM
Post: #1
Black screen on mkv built with handbrake
Hi,

I recently build an mkv movie from a bluray rip using latest handbrake.
The movie works fine on my PC, but on my A110, I just get sound and a black screen.
video codec is AVC, audio is AAC, using latest A110 firmware.
I have been using handbrake before, never had this problem.

Any help appreciated,
Thanks

PCH-A110 + 1TB Samsung EXT3 HDD; HDMI
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  MKV starts playing then display goes back to menu screen Bizness 14 1,863 11-01-2013 12:13 AM
Last Post: VideoRipper
  A110 Crash playing black portions of several MP4s dmguru 0 873 12-10-2011 09:07 PM
Last Post: dmguru
Exclamation I need help! Problem with black image! When starting the A-110! pain2u2 0 1,056 05-02-2011 10:58 AM
Last Post: pain2u2
  Black screen, has only sound evandeng 1 1,510 02-23-2011 02:04 AM
Last Post: halfelite
  a110 hangs up at DVD copyright warning screen Allbest 4 2,985 12-30-2010 11:47 AM
Last Post: Allbest
  black screen assailant 1 1,494 10-17-2010 04:33 PM
Last Post: chris57
  Movie Starts to Play for awhile and then Screen goes Dark jet757f 0 1,045 09-15-2010 02:10 AM
Last Post: jet757f
  XVID MKV black picture, correct sound. whats wrong? Markus 0 1,884 09-14-2010 02:22 PM
Last Post: Markus
  Video lost signal, black screen r2d4 0 1,122 08-02-2010 04:48 PM
Last Post: r2d4
  Black screen a-110 Marc B 0 1,027 07-24-2010 07:37 AM
Last Post: Marc B

Forum Jump: