Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
A-300 network speed
01-01-2012, 03:05 PM
Post: #16
RE: A-300 network speed..10/100 or gigabit?!
Before I hook up my new a-300:
I read that the a-300 is supposed to have gigabit ethernet but on the box it says "ethernet 10/100 Mbps"!!
Sound familiar or is sth wrong here?
thx for your help, hans

................................................................................​...................
PCH A-300 - Onkyo TX-SR876 - Asustor NAS AS-604T (4x3TB) - Panasonic TX-32LZD85 - Humax 5200C - Sony BDP S470 - all HDMI and/or Optical - Gigabit -Netgear GS608 and GS108E
Cat 5E Wired Network - Win 7 Ultimate
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
01-01-2012, 07:41 PM
Post: #17
RE: A-300 network speed
you got a picture?


PCH-A100/A210/C200/A400 500GB EXT3 HDD<-->HDMIv1.3<-->Onkyo TX-NR1010<-->HDMIv1.3<-->Panasonic TX-P46S10 + 6 Bowers & Wilkins speakers.
10 NTFS 2TB USB drives on 3 hubs attached to the A400, 2 Seagate blackarmour NAS 3TB, 2 Seagate Central NAS 4TB.


The inability to setup and configure the NMT should not be disguised as a defect of the box...
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
01-01-2012, 10:21 PM
Post: #18
RE: A-300 network speed
Not right now but I can assure you it says that on the box. Also, in the setup menu (couldn't wait anymore...) as far as network speed settings are concerned, the choice is between auto and 10/100. No mention of gigabit.

Huh

................................................................................​...................
PCH A-300 - Onkyo TX-SR876 - Asustor NAS AS-604T (4x3TB) - Panasonic TX-32LZD85 - Humax 5200C - Sony BDP S470 - all HDMI and/or Optical - Gigabit -Netgear GS608 and GS108E
Cat 5E Wired Network - Win 7 Ultimate
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
01-02-2012, 08:13 AM
Post: #19
RE: A-300 network speed
I told Werner about it when I got mine, its a misprint it is gigabit and Auto is gigabit.

A400: SD Card(Apps), HDMI C200: USB(Apps), BD ROM (SH-B083L(SB01)), HDMI
CAT6 Wired Network: TV Panasonic TX-P42G20, HP ProCurve 1400-8G, Netgear GS-608/605, Synology CS407
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
[+] 1 user says Thank You to chris57 for this post
01-02-2012, 08:35 AM (This post was last modified: 01-02-2012 08:36 AM by Willem53.)
Post: #20
RE: A-300 network speed
logically is right... choice is 1000 or 10/100. they already mentioned GB standard compliance
auto is "system will decide" between both options.
10/100/ is user decides.
User can't decide for a locked-in 1000 option as the system need to be able to fallback.
(01-01-2012 10:21 PM)Hansss Wrote:  Not right now but I can assure you it says that on the box. Also, in the setup menu (couldn't wait anymore...) as far as network speed settings are concerned, the choice is between auto and 10/100. No mention of gigabit.

Huh

the choice is between auto and 10/100. what is "auto" if not also GB?


PCH-A100/A210/C200/A400 500GB EXT3 HDD<-->HDMIv1.3<-->Onkyo TX-NR1010<-->HDMIv1.3<-->Panasonic TX-P46S10 + 6 Bowers & Wilkins speakers.
10 NTFS 2TB USB drives on 3 hubs attached to the A400, 2 Seagate blackarmour NAS 3TB, 2 Seagate Central NAS 4TB.


The inability to setup and configure the NMT should not be disguised as a defect of the box...
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
[+] 1 user says Thank You to Willem53 for this post
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Cannot Map Network Drive from PC to Popcorn Hour scotty1234 8 6,912 04-12-2014 08:05 PM
Last Post: Willem53
  After update firmware of A300 through network, NMT interface is black ongco 1 564 01-21-2014 07:42 AM
Last Post: Willem53
  A300 - Network very slow after reset / format Markxvx 0 411 12-05-2013 11:42 PM
Last Post: Markxvx
  C-300 network problem ERR004 kjalen 2 486 11-20-2013 05:06 AM
Last Post: kjalen
  Error. setting could not be saved (network) mastersource 4 1,486 10-15-2013 06:28 PM
Last Post: cubanpete
  Slow Navigation thru Network Shares chris0583 10 1,740 10-13-2013 06:44 PM
Last Post: chris0583
  C-300 Map Network Drive Ringovski 3 890 10-09-2013 07:46 PM
Last Post: cmazz
  c300 network problem pace508 6 1,646 08-14-2013 06:26 AM
Last Post: Taha
  How to ... manage files on hard disk attached to A300 over network via Windows 7 m6rtg 4 2,833 05-12-2013 05:44 PM
Last Post: jlabaer
  "Error: setting could not be saved" in the network wizard Cokegod 5 1,146 04-14-2013 01:56 AM
Last Post: wgstarks

Forum Jump: