Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
[Bug] C-300: TFT-display sometimes display interference lines
12-21-2011, 01:47 PM (This post was last modified: 12-21-2011 02:32 PM by ZenphiR.)
Post: #1
C-300: TFT-display sometimes display interference lines
C-300: Confirm TFT-display sometimes show interference lines

Firmware Version : 05-01-111128-23-POP-420-000
NMT apps: 05-01-111007-23-POP-420
Popcorn Hour C-300: 3Gb HD(internal) & Lan
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
12-27-2011, 02:13 PM (This post was last modified: 12-27-2011 02:16 PM by Burnerbum.)
Post: #2
RE: C-300: TFT-display sometimes display interference lines
I'm not sure if we are having the same problem, when watching movies I get these streaks across the screen occasionally. These files play fine on all my other players including the A/C-200 so it's not in the files.

I should mention that I have tried other HDMI cables and different ports on the TV.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
12-31-2011, 02:26 PM
Post: #3
RE: C-300: TFT-display sometimes display interference lines
When I use my player for browsing (in directories or main-screen) sometimes appear a multicollored horizontal line across the screen. When watching movies my screen goes blank/black, so I guess we don't have the same problem.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
12-31-2011, 07:28 PM
Post: #4
RE: C-300: TFT-display sometimes display interference lines
(12-31-2011 02:26 PM)ZenphiR Wrote:  When I use my player for browsing (in directories or main-screen) sometimes appear a multicollored horizontal line across the screen. When watching movies my screen goes blank/black, so I guess we don't have the same problem.

I had a similar problem last night, while watching a movie the screen would go black for a second or 2. this happened a couple of times during the movie.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [Bug] Playing audio-CD from BD-ROM on C-300 no track number or time is shown on TFT-display udo300 4 555 02-10-2014 03:35 PM
Last Post: Willem53
  [Bug] [split]MKV internal SD vobsub subtitles no longer display after latest update Hendershot 82 16,581 01-12-2014 02:28 AM
Last Post: davideedj
  [Bug] On Screen display quality sucks big time martymonster 0 619 03-08-2013 05:19 AM
Last Post: martymonster
  [Bug] NMJ movies section display corrupt espitech 0 462 01-08-2013 04:18 PM
Last Post: espitech
  [Bug] NMJ Doesn't display Arabic Synopsis correctly m_masrougah 1 567 12-03-2012 12:00 AM
Last Post: m_masrougah
  [Bug] C300 TFT display - no CD information byszek 2 963 09-24-2012 03:31 PM
Last Post: byszek
  [Bug] TFT display font size Magnoliaq 8 2,123 09-08-2012 04:41 PM
Last Post: thaivg
  [Bug] Wrong display of subtitles in 3D texandre 3 2,205 08-19-2012 11:01 PM
Last Post: texandre
  [Bug] TFT display of C300 thaivg 0 1,053 04-16-2012 03:47 AM
Last Post: thaivg
  [Bug] A-300 does not display all movies Arry 12 2,913 01-06-2012 03:25 AM
Last Post: bavarian323i

Forum Jump: