Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
C200 and Toshiba 55SL412U - 24p Only
12-27-2011, 06:18 PM
Post: #1
C200 and Toshiba 55SL412U - 24p Only
I've recently upgraded my 46" Sony Bravia to 55" Toshiba 55SL412U.

The problem is TV is unable to accept 1080p neither @ 60Hz nor 50Hz.
Only 24p is working. If 50 or 60 Hz set, screen goes blank with picture shown for about 1 sec every minute or so.

However, if any other device is connected to this TV (I've tried 2 laptops and Blackberry Playbook) 1080p @ 60hz works fine!

Any ideas how to fix it? I cannot complain to Toshiba as 60Hz works for other HD sources, and C200 also was working fine with 3 previous TVs Sad
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
12-28-2011, 05:18 PM
Post: #2
RE: C200 and Toshiba 55SL412U - 24p Only
(12-27-2011 06:18 PM)vadimus Wrote:  I've recently upgraded my 46" Sony Bravia to 55" Toshiba 55SL412U.

The problem is TV is unable to accept 1080p neither @ 60Hz nor 50Hz.
Only 24p is working. If 50 or 60 Hz set, screen goes blank with picture shown for about 1 sec every minute or so.

However, if any other device is connected to this TV (I've tried 2 laptops and Blackberry Playbook) 1080p @ 60hz works fine!

Any ideas how to fix it? I cannot complain to Toshiba as 60Hz works for other HD sources, and C200 also was working fine with 3 previous TVs Sad

I believe this is know bug of C-200. I had the same with my samsung TV. There is no fix for this. It seems most of the first C-200s is doing that. I recently replace my old piece with the new one (that with bay for DVD drive) and the issue is gone.

My advice: try to reclaim your device.

PCH C-200 (with the latest firmware)
400GB internall WD HDD + 80GB internall 2,5" HDD
8GB internall USB
Samsung PS50A756
(with the latest firmware)
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Repair C200 dead PSU mike8333 240 110,486 04-12-2014 02:26 PM
Last Post: focax
  DIY: build your own c200 'IR eye' for cheap linuxworks 80 77,742 04-12-2014 01:42 PM
Last Post: grizzly666
  C200 flickers on 1080P setting TreadWater 145 41,566 04-03-2014 10:23 AM
Last Post: cyberbob
  PCH C200 freezes regularly laserblues2 5 472 03-26-2014 01:07 PM
Last Post: laserblues2
  SATA_DISK_A? loads veeery slow (C200) bosch 7 442 03-19-2014 02:45 PM
Last Post: Willem53
  Popcorn c200 not starting red flashing on motherboard saikonl 2 437 03-18-2014 02:46 PM
Last Post: saikonl
  C200 won't start using controller AnnonyMouse 5 380 03-17-2014 10:21 PM
Last Post: AnnonyMouse
  Lost confidence in PCH C200 Aquasport 36 2,264 03-02-2014 09:55 PM
Last Post: halfelite
  C200/Yamaha RX-A1010 issue lergei 6 580 02-20-2014 09:17 AM
Last Post: Willem53
Sad C200 dead? Power LED flashing (only) + changes colour Roughrider 3 934 02-13-2014 03:35 PM
Last Post: Roughrider

Forum Jump: