Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
C-300: specific source WMV(VC1) movies stutter
01-07-2012, 01:08 PM
Post: #1
C-300: specific source WMV(VC1) movies stutter
All movies from a specific source with video container WMV(VC1) stutter.
All movies from this source play fine on PCH-110.

Source: http://www.yabsearch.nl/
Keyword: Visualscumbagz
All movies older then 6 months now stutter.

Video-configuration same as old nmt: 1080p/50Hz - NTSC/Pal/24p - sRGB(16-235)

I have tested some WMV(VC1) movies from another source, so far they seem to play just fine. Will test more WMV movies soon.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
01-09-2012, 04:57 PM
Post: #2
RE: C-300: specific source WMV(VC1) movies stutter
Tested total of 38 WMV(VC1) movies (720p & 1080p) from different sources on internal & external harddisks:
-13 movies no problem; smooth framerate
-25 movies stutter/have a severe framerate issue

So around 66% of my WMV(VC1) collection have this issue.
Other formats/containers (mkv, mpeg, avi etc.) play just fine.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
01-13-2012, 04:43 PM
Post: #3
RE: C-300: specific source WMV(VC1) movies stutter
I found that WMV dont change resolution. There's a bug report for it in Bugs section.

Frameratesync does not work for WMV and MPG for some reason.

A400: SD Card(Apps), HDMI C200: USB(Apps), BD ROM (SH-B083L(SB01)), HDMI
CAT6 Wired Network: TV Panasonic TX-P42G20, HP ProCurve 1400-8G, Netgear GS-608/605, Synology CS407
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
[+] 1 user says Thank You to chris57 for this post
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  C-300 No Audio On Some Movies .ISO Files Inkjunkie4u 5 389 03-06-2014 06:35 AM
Last Post: Willem53
  [MKV] C-300 Now pauses or freezes movies. MindOverMatter 1 636 09-17-2013 03:11 AM
Last Post: MindOverMatter
  "Could Not Play [10090]" on some mkv movies. cmbe 2 1,502 11-25-2012 01:11 PM
Last Post: cmbe
  Movies missing on wall cookiesmonster 0 547 11-10-2012 01:18 PM
Last Post: cookiesmonster
  Playlist but for movies/series - How to? toxicstone 3 906 10-15-2012 05:30 PM
Last Post: chris57
  Irritating frame-repeating-stutter (only MKV-container related) Nees 41 7,630 08-27-2012 02:15 PM
Last Post: cyberfredfox
  Video timer wrong causing movies to end early bugg77 3 1,187 06-22-2012 04:10 AM
Last Post: bugg77
  Folder structure for iso movies Molaker 4 1,647 06-14-2012 08:45 PM
Last Post: chris57
  Two Part Movies jbejm 8 2,523 01-13-2012 09:35 AM
Last Post: jbatchelor
  A300: mkv movie stutter, mkv no chapters christiangfox 10 5,802 12-15-2011 12:40 AM
Last Post: christiangfox

Forum Jump: