Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
PCH C-300 BD Backup Playback Issue
02-07-2012, 12:54 PM
Post: #1
Exclamation PCH C-300 BD Backup Playback Issue
Hi Guys,

I have a BD Backup of a movie which consist of multiple m2ts files. Not a single track m2ts file for the whole movie.

So, as far as I know (assume) the playlist file contains the information and sequence of all of the m2ts files in the BDMV directory that make up the movie.

The problem I find is that the C-300 plays the movie for a about 1 or 2 minutes and than freezes. Assuming when it changes to the next file in the sequence that makes up the movie.

Movies that have a single track m2ts file are fine.

Any idea? It is as if it does not find the next file in time? And it is on a local drive, not a network share.

Thanks

Big Grin PCH C-300 (3.5" 3TB Seagate Barracuda XT) (2.5" 500GB Seagate Momentus) (4GB Internal USB Micro Flash) (12TB Network Share)
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
02-07-2012, 03:03 PM
Post: #2
RE: PCH C-300 BD Backup Playback Issue
Moved to Video Section.

A400: SD Card(Apps), HDMI C200: USB(Apps), BD ROM (SH-B083L(SB01)), HDMI
CAT6 Wired Network: TV Panasonic TX-P42G20, HP ProCurve 1400-8G, Netgear GS-608/605, Synology CS407
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
02-13-2012, 01:10 PM
Post: #3
RE: PCH C-300 BD Backup Playback Issue
Really? No one has issues with multiple m2ts movie tracks?

Big Grin PCH C-300 (3.5" 3TB Seagate Barracuda XT) (2.5" 500GB Seagate Momentus) (4GB Internal USB Micro Flash) (12TB Network Share)
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
02-13-2012, 05:06 PM
Post: #4
RE: PCH C-300 BD Backup Playback Issue
No, the issue on the 200 with multi-m2ts movies is that the film length is show as the fileclip and not the movie length.

Playback is fine though on the ones i've checked on the A300.

Now some Disney movies are multi-m2ts but they are also really bad to playback. So its not a multi-m2ts thing its a Disney thing that the 200 experienceses. Are you sure that it is not a Disney issue?

A400: SD Card(Apps), HDMI C200: USB(Apps), BD ROM (SH-B083L(SB01)), HDMI
CAT6 Wired Network: TV Panasonic TX-P42G20, HP ProCurve 1400-8G, Netgear GS-608/605, Synology CS407
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
02-13-2012, 07:36 PM
Post: #5
RE: PCH C-300 BD Backup Playback Issue
(02-13-2012 05:06 PM)chris57 Wrote:  No, the issue on the 200 with multi-m2ts movies is that the film length is show as the fileclip and not the movie length.

Playback is fine though on the ones i've checked on the A300.

Now some Disney movies are multi-m2ts but they are also really bad to playback. So its not a multi-m2ts thing its a Disney thing that the 200 experienceses. Are you sure that it is not a Disney issue?

Nope it is a Dreamworks title.

Big Grin PCH C-300 (3.5" 3TB Seagate Barracuda XT) (2.5" 500GB Seagate Momentus) (4GB Internal USB Micro Flash) (12TB Network Share)
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-03-2012, 08:09 PM
Post: #6
RE: PCH C-300 BD Backup Playback Issue
Same problem on a Disney disk on A-300. Any fixes for this?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-04-2012, 05:11 AM
Post: #7
RE: PCH C-300 BD Backup Playback Issue
The only fix I know is a workaround, Remux the main movie out into one big m2ts file into BDMV structor. You do loose the menu, and any forced subtitle settings.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Random Video Playback GlobalHopkins 5 1,612 01-24-2014 08:47 PM
Last Post: SpectateSwamp
  Slight jitter on movie playback iamloco724@aol.com 2 1,486 12-23-2013 07:10 AM
Last Post: iamloco724@aol.com
  streaming issue on A-300 with Linksys ea2700 dantank 15 1,561 10-17-2013 11:33 AM
Last Post: Willem53
  [MKV] jitter with MKV x264 playback cubanpete 8 1,766 08-17-2013 09:52 PM
Last Post: cubanpete
  video playback of windows videos fail.. Sometimes guthrie 0 779 08-17-2013 04:44 AM
Last Post: guthrie
  C-300 BD ISO Menus and Playback moonracer 33 9,477 07-29-2013 05:29 PM
Last Post: gonzalu
  Vob freezing during video playback, and on resume from FF bigkid 7 3,146 06-16-2013 02:26 PM
Last Post: Plantagenet
  full blu ray playback iamloco724@aol.com 5 2,742 04-20-2013 03:33 AM
Last Post: Willem53
Video [C-300] Blue & Green squares in video playback Bazz85 0 877 11-24-2012 06:57 PM
Last Post: Bazz85
  New A-300 owner: problems with AVC playback carillion 0 801 11-04-2012 05:34 AM
Last Post: carillion

Forum Jump: