Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
video shocked
03-04-2012, 10:21 PM
Post: #1
video shocked
I have a new problem.

Every 10 seconds the video schocked a little bit.
When filming from a plan over a land you can see it good. Has anyone the same problem? Or does someone know a solution?

Ewald
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-04-2012, 10:49 PM
Post: #2
RE: video shocked
(03-04-2012 10:21 PM)ebroers Wrote:  I have a new problem.

Every 10 seconds the video schocked a little bit.
When filming from a plan over a land you can see it good. Has anyone the same problem? Or does someone know a solution?

Ewald
A new problem? Has this started after you updated to the March 1st. update?

Is the "shock" more like a millisecond stop'n'continue?

-goAMinD

PCH-A300 | W2K8R2 | Blu-Ray collection
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-04-2012, 10:51 PM
Post: #3
RE: video shocked
I had the update but today i go back to the older software. I had to many problems with the new software.
Its indeed a millisecond stop'n'continue
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-07-2012, 09:59 PM
Post: #4
RE: video shocked
Check your movie file with media info and look for FPS. I had issues with a movie that was 25 FPS while my PCH and TV was set to 24 FPS. Only that movie had the stop'n'continue glitches.

-goAMinD

PCH-A300 | W2K8R2 | Blu-Ray collection
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Random Video Playback GlobalHopkins 5 1,622 01-24-2014 08:47 PM
Last Post: SpectateSwamp
  [BD] video is green,help me please! SicilianBoy 2 385 01-13-2014 07:28 PM
Last Post: Willem53
  Video Endless Shuffle Playlist meier30000 2 1,412 01-05-2014 05:14 PM
Last Post: harold_callahan
  Problem playing mp4 video on A300 - works on A110 dstanley 12 4,091 10-27-2013 08:23 PM
Last Post: 3nd3r
  [MKV] Video stops mat62370 0 567 09-08-2013 12:46 PM
Last Post: mat62370
  video playback of windows videos fail.. Sometimes guthrie 0 782 08-17-2013 04:44 AM
Last Post: guthrie
  Vob freezing during video playback, and on resume from FF bigkid 7 3,166 06-16-2013 02:26 PM
Last Post: Plantagenet
  No video in some mkv files (Popcorn hour a300) wtyp1234 0 1,548 03-11-2013 11:07 AM
Last Post: wtyp1234
  no output signal when video streaming (A300) bgoris 0 811 03-08-2013 11:49 AM
Last Post: bgoris
  Video way off - changed hdmi - help please elzemeyer 0 578 01-17-2013 02:29 AM
Last Post: elzemeyer

Forum Jump: