Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
[FLASH SKIN] Eversion Won't Play Files
03-27-2012, 07:24 AM (This post was last modified: 03-27-2012 07:36 AM by bboucher790.)
Post: #1
Eversion Won't Play Files
Let me start out by saying, this is my first day with my Popbox V8. I am a complete noob on this. I've read forums and guides to get me to where I'm at now, but I can't figure out the final step....playing my movies Big Grin.

I am trying to stream my movies from my computer, to my Popbox V8. I am using W7 64bit. I downloaded aio_eversion_0.2.8.8_r0157_nopack, followed the guide, got everything to work....but when I go to play a movie, the screen goes black for a second and then goes back to the movie info screen. There are no error messages. I'm guessing it has to do with a wrong path?

- I am using YAMJ GUI .51.
- This is where my movies are E:\Entertainment\Media\Movies
- This is what my library.xml looks like:

<!-- Library file generated by Omertron's GUI Config -->
<!-- YAMJ GUI Config v0.51 -->
<!-- http://mediaplayersite.com/YAMJ_GUI_Config -->

<libraries>

<library>
<path>E:\Entertainment\Media</path>
<playerpath>file:///E:/Entertainment/Media/</playerpath>
<exclude name="sample,tmp/,temp/,RECYCLER/,RECYCLE.BIN/"/>
<description></description>
<prebuf></prebuf>
<scrapeLibrary>true</scrapeLibrary>
</library>

</libraries>


Anyone have any ideas why my movies aren't playing?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-27-2012, 07:27 AM
Post: #2
RE: Eversion Won't Play Files
the playerpath is wrong.. the popbox v8 doesn't support an internal hard drive and that's an old a110 internal drive path.

You need to setup a share inside teh v8 and use a network share path.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-27-2012, 07:39 AM (This post was last modified: 03-27-2012 08:12 AM by bboucher790.)
Post: #3
RE: Eversion Won't Play Files
I originally put the wrong .xml file in. The post now has the .xml file that I used when I got this error.

Are you talking about the Playerpath Help inside the YAMJ app? I saw there were paths there. Do I just copy that path to my xml file? Or do I need to redo the whole jukebox with My_YAMJ.cmd?

I changed my .xml to this:

<!-- Library file generated by Omertron's GUI Config -->
<!-- YAMJ GUI Config v0.51 -->
<!-- http://mediaplayersite.com/YAMJ_GUI_Config -->

<libraries>

<library>
<path>E:\Entertainment\Media\Movies</path>
<playerpath>file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/NETWORK_SHARE/Movies/Entertainment/Media/Movies/</playerpath>
<exclude name="sample,tmp/,temp/,RECYCLER/,RECYCLE.BIN/"/>
<description></description>
<prebuf></prebuf>
<scrapeLibrary>true</scrapeLibrary>
</library>

</libraries>

I'll be testing this shortly. If this doesn't work, which with my luck won't, I'll need further assistance with the playerpath.

My share is called "Movies" on my Popbox V8. It's from E:\Entertainment\Media\Movies. It works fine outside of Eversion
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-27-2012, 09:10 AM
Post: #4
RE: Eversion Won't Play Files
go into settings->network shares and edit the movies share. post everything you have setup with it.. the name, path, everything.. make sure you type all capital letters correct when you reply, it makes a difference.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-27-2012, 10:26 AM
Post: #5
RE: Eversion Won't Play Files
I kept tinkering and finally got it to work. Thanks.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-27-2012, 10:50 AM
Post: #6
RE: Eversion Won't Play Files
to help the next person, what did you end up changing?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
03-27-2012, 06:25 PM
Post: #7
RE: Eversion Won't Play Files
Everything was setup correctly, other than my .xml.

Using the GUI is terrible for creating a path.

I changed my .xml to this and it started working:

<!-- Library file generated by Omertron's GUI Config -->
<!-- YAMJ GUI Config v0.51 -->
<!-- http://mediaplayersite.com/YAMJ_GUI_Config -->

<libraries>

<library>
<path>E:\Entertainment\Media\Movies</path>
<playerpath>file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/NETWORK_SHARE/Media/Movies/</playerpath>
<exclude name="sample,tmp/,temp/,RECYCLER/,RECYCLE.BIN/"/>
<description></description>
<prebuf></prebuf>
<scrapeLibrary>true</scrapeLibrary>
</library>

</libraries>

Thanks again accident.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  YAMJ/Eversion: Customer Groups/Categories Adam1v 3 502 04-04-2014 09:30 AM
Last Post: Bazrah
  [YAMJ] evZap/eversion Can't create Sets XML file for index Peterkocic 0 479 03-30-2014 11:06 AM
Last Post: Peterkocic
  YAMJ (eversion+evhell) not seeing data say170 16 801 03-25-2014 10:52 AM
Last Post: Omertron
  Help with Eversion with Evzap Overlay rypm77 2 353 03-20-2014 03:13 AM
Last Post: rypm77
  [FLASH SKIN] eversion: can I add a menu item to switch the jukebox? randallspicher 0 314 03-12-2014 01:06 AM
Last Post: randallspicher
  [YAMJ] r3877 + Eversion + 0.7.67Mediainfo = NO AUDIO FLAGS??? wryker 25 1,626 03-08-2014 02:42 PM
Last Post: Tony3232
  [FLASH SKIN] yamj/oversight eversion skin jonny555 8 946 03-06-2014 10:16 PM
Last Post: wryker
  [YAMJ] r3877 + Eversion + 0.7.67Mediainfo = Inability for multiple movies w/same name wryker 4 844 03-02-2014 12:31 PM
Last Post: jluc2808
  Yamj can't play movies properly grimmace92 0 331 03-01-2014 04:34 PM
Last Post: grimmace92
  Eversion Sunsoar 1 331 02-16-2014 06:34 AM
Last Post: Sunsoar

Forum Jump: