Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
[Bug] Flash audio issue w/ passthrough
04-01-2012, 06:15 PM
Post: #1
Flash audio issue w/ passthrough
I am using the latest firmware/apps.

The way my system is set up is that all video goes through HDMI. All audio goes through coax to an external DAC.

If i try to play flash content, in certain situations the audio will become high frequency white noise. And even if I stop playback, the white noise remains. Even if I try to play a non-flash file like a local library file, the white noise remains. I have to reboot the A-300. The second the A-300 goes down, the white noise stops.

Here's what I do to make this issue happen: I play something using flash, eg. a Youtube clip. Then, I go and play one of my library files, ie. non-flash content like an avi/mkv. Then, I go back to play flash content again. The issue occurs most of the time.

Also, when I reboot the device and begin playing flash content, the sound is not present, and I have to shut down the clip and start it again before sound plays. So clearly, flash-based sound is not working well in this set up.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-01-2012, 06:26 PM
Post: #2
RE: Flash audio issue w/ passthrough
do you have hdmi audio disabled? there is something similar with the v8s and non-hdmi audio going on, but it's not exactly the same problem because there are less dacs in the v8
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-01-2012, 10:23 PM
Post: #3
RE: Flash audio issue w/ passthrough
Yes, HDMI audio is disabled. I had everything set to passthrough. I will try with everything downmixed except AC3/DTS.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-03-2012, 01:00 AM
Post: #4
RE: Flash audio issue w/ passthrough
Maybe I'm wrong but passthrough is used for HDMI only............
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [Bug] Latest Firmware Network issue nmatejic 4 642 04-07-2014 03:54 PM
Last Post: Viewtiful
  [Bug] Random reboots and freezes when using flash based Yamj skins jd0001 0 200 03-26-2014 12:50 PM
Last Post: jd0001
  [Bug] Network issue CptAshtray 14 1,090 02-12-2014 04:36 PM
Last Post: mediaminer
  [Bug] Playing audio-CD from BD-ROM on C-300 no track number or time is shown on TFT-display udo300 4 555 02-10-2014 03:35 PM
Last Post: Willem53
  [Bug] Playing audio-CD from BD-ROM on C-300, "Next"/"Previous" track is not possible udo300 1 406 02-09-2014 07:06 PM
Last Post: human
  [Bug] C300 hangs when playback is stopped - movies and audio PeterKin 2 471 01-29-2014 04:41 PM
Last Post: PeterKin
  [Bug] Audio switching back and forth Dolby TrueHD akme 5 559 01-29-2014 02:07 PM
Last Post: akme
  [Bug] TrueHd passthrough does not work anymore minazza 5 478 12-31-2013 06:44 PM
Last Post: WhiteVanMan
  [Bug] No DTSHD in A300 (passthrough) Sciolto 19 4,057 12-26-2013 06:56 PM
Last Post: charger
  [Bug] A 300 doesn't recognize the audio correctly very 5 593 12-14-2013 11:26 PM
Last Post: Willem53

Forum Jump: