Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
[Bug] Pressing FWD on the remote = loosing sub sync
04-19-2012, 10:38 PM
Post: #1
Pressing FWD on the remote = loosing sub sync
When I'm moving the movie with fast FWD I'm loosing the subtitle sync. I need to stop the movie and start it again to have sync again. Any ideas?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-21-2012, 05:23 PM
Post: #2
RE: Pressing FWD on the remote = loosing sub sync
Anyone?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-24-2012, 11:04 AM
Post: #3
RE: Pressing FWD on the remote = loosing sub sync
The issue has been mentioned here for the A300 several months ago and hasn't been fixed yet. It occurs on the C200 as well but, to be honest, I doubt it'll be fixed someday. You can either wait or try another product. I'm still waiting Sad

PS: my current workaround => use "skip 30 seconds" instead of FWD. Not awesome but it works.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-24-2012, 11:08 AM
Post: #4
RE: Pressing FWD on the remote = loosing sub sync
Hey kirby_blue and thanks for the reply
It happens to me also with skip 30 seconds and also with pressing the numbers on the remote for 20% 40% etc'
The thing is that it happens only in specific movies. There are movies that skipping time in them doesn't affect the sync.
Yesterday i watched Underworld: Awakening in 1080p and the subtitles were out of sync without me even touching the remote. I had to play with the subtitles sync (0.5 back etc) to get it right.
On my computer the subtitles worked flawlessly.
I can write here the version of the movie and subtitles i used if someone cares.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
04-25-2012, 12:33 PM
Post: #5
RE: Pressing FWD on the remote = loosing sub sync
I'm totally powerless when it comes to troubleshooting you further than that. But please, leave the movie specs. There are a lot of more knowlegeable people than me on this forum.


Nothing lasts forever. It is especially true for electronic devices. Thank God, consumerism will make you happy to purchase a more fashionable device as soon as the old one starts to fail.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [Bug] A210 audio out of sync rbixrbix 9 410 03-09-2014 09:26 PM
Last Post: rbixrbix
  [Bug] C-200 shuts down every time i use the remote arieverwers 5 577 02-21-2014 11:17 PM
Last Post: szkzsolt
  [Bug] Audio Video Sync delay PCH-A210 shaishap 2 773 09-27-2013 07:19 PM
Last Post: shaishap
  [Bug] Video sync problem with HDMI input gossamer 2 1,271 05-14-2013 06:49 PM
Last Post: gossamer
  [Bug] Framerate slowdowns and Sound Sync, fixed after clearing Cache? Roy Visser 0 795 04-17-2013 04:28 PM
Last Post: Roy Visser
  [Bug] A-200 starts acting weird, like someone is pushing buttons on remote grobelsekn 1 1,210 01-06-2013 03:18 PM
Last Post: grobelsekn
  [Bug] A210 keeps loosing image when switching between movies hjalmeida 1 1,020 10-06-2012 07:32 PM
Last Post: accident
  [Bug] C-200 Video and audio out of sync mattyh88 3 1,521 09-28-2012 01:50 PM
Last Post: Martien
  [Bug] Subtitles \ audio going out of sync - possible solution! Shasoosh 2 1,465 07-16-2012 06:09 PM
Last Post: Shasoosh
Game [Bug] Slow Remote Control mike88kennedy 3 1,109 05-07-2012 02:34 PM
Last Post: 20771646

Forum Jump: