Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
[C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
05-23-2012, 04:44 PM (This post was last modified: 05-23-2012 04:45 PM by Grifone1893.)
Post: #76
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
Thx for your interest AccidentSmile, but I have NO csi or opkg apps installed.
Evrything works fine with previous stepstone firm and also with this everything internet related works as it should...apart apps marketUndecided
Find all posts by this user
05-23-2012, 04:51 PM (This post was last modified: 05-23-2012 04:52 PM by accident.)
Post: #77
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 04:44 PM)Grifone1893 Wrote:  Thx for your interest AccidentSmile, but I have NO csi or opkg apps installed.
Evrything works fine with previous stepstone firm and also with this everything internet related works as it should...apart apps marketUndecided

I had the mother of all dns problems during the beta and they did a lot of work and I'm really surprised it's a problem for you because once fixed nobody ran into any problems.

I was using dhcp, but I manually added googles 8.8.8.8 and 8.8.4.4 dns servers. Make sure you have dns1 and dns2 setup and I would reboot after you change it and check it's still set that way.

Also if you didn't factory reset, it's going to see like a waste of time but do it. It could be old settings interfering.

Other than that, I'm thinking maybe you should start a new thread for this problem and lets get more information on your full setup including brand of router, etc...
Find all posts by this user
[+] 2 users say Thank You to accident for this post
05-23-2012, 04:58 PM
Post: #78
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
I've done everything you've suggested. No luck.
I'll wait to see if someone else have same issue.

For now, thanks.
Find all posts by this user
05-23-2012, 05:00 PM
Post: #79
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
you could try maybe to flash back to the stepstone then load factory defaults and then flash again this firmware?
Find all posts by this user
05-23-2012, 05:02 PM
Post: #80
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 04:58 PM)Grifone1893 Wrote:  I've done everything you've suggested. No luck.
I'll wait to see if someone else have same issue.

This one is odd. perhaps werners suggestion to downgrade, factory reset, upgrade and then see what happens. There was 1 tester who did this for other reasons and it helped them.

Also don't forget nmt is a separate upgrade if your running nmt at all (without csi apps). I woudlnt' expect it to interfere but you never know.
Find all posts by this user
05-23-2012, 05:04 PM
Post: #81
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
When you do a Factory Reset if does a number of things that you must reset:

Your Network Settings:
It changed from Manual to Auto, change it back to Manual if using static ip.
It changes the static ip itself, change it back to your static ip.
It changes the subnet (255.255.0.0), change it back (255.255.255.0).
It changes the DNS servers it changes then to openDNS change them back to your DNS servers.
Double check all of the settings are correct.

Your NMT Apps:
It 'forgets' your Media Drive location. Go into Settings > Maintenance > NMT SEtup Wizard and specify your Media Drive again. This is where you download and known as your /share.
It changes the device name to PCH-C200, change it to what you have yours called.

Your Video/Audio:
It changes a lot of settings so change your Video Output, AutoFramerate, Colourspace setting and Auidio settings as required.

A400: SD Card(Apps), HDMI C200: USB(Apps), BD ROM (SH-B083L(SB01)), HDMI
CAT6 Wired Network: TV Panasonic TX-P42G20, HP ProCurve 1400-8G, Netgear GS-608/605, Synology CS407
Find all posts by this user
[+] 1 user says Thank You to chris57 for this post
05-23-2012, 05:05 PM (This post was last modified: 05-23-2012 05:16 PM by Grifone1893.)
Post: #82
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 05:00 PM)werner Wrote:  you could try maybe to flash back to the stepstone then load factory defaults and then flash again this firmware?

Thx Werner I'll try this and keep you posted.

(05-23-2012 05:04 PM)chris57 Wrote:  When you do a Factory Reset if does a number of things that you must reset:

Your Network Settings:
It changed from Manual to Auto, change it back to Manual if using static ip.
It changes the static ip itself, change it back to your static ip.
It changes the subnet (255.255.0.0), change it back (255.255.255.0).
It changes the DNS servers it changes then to openDNS change them back to your DNS servers.
Double check all of the settings are correct.

Your NMT Apps:
It 'forgets' your Media Drive location. Go into Settings > Maintenance > NMT SEtup Wizard and specify your Media Drive again. This is where you download and known as your /share.
It changes the device name to PCH-C200, change it to what you have yours called.

Your Video/Audio:
It changes a lot of settings so change your Video Output, AutoFramerate, Colourspace setting and Auidio settings as required.

Thx Chris.
I've made factory reset several times in the past and I have checked evrything again this time, but it's not the culprit.Undecided

Some can help me for downgrade.
I've downloaded 02-04-110308-21-POP-408-000 but suddenly I received ERR031.Undecided
Find all posts by this user
05-23-2012, 05:31 PM
Post: #83
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 05:05 PM)Grifone1893 Wrote:  Some can help me for downgrade.
I've downloaded 02-04-110308-21-POP-408-000 but suddenly I received ERR031.Undecided

You can't downgrade below the stepstone firmware. Use the recovery instructions on the support site (bottom half of the post after the---- line) http://support.popcornhour.com/article.aspx?id=1089
Find all posts by this user
[+] 1 user says Thank You to accident for this post
05-23-2012, 06:00 PM
Post: #84
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
I have just installed the latest firmware by USB and I have no audio from flac mp3 wav mpeg exept Dolby Digital and Dts(via HDMI). Any suggestions?
Find all posts by this user
05-23-2012, 06:02 PM
Post: #85
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 06:00 PM)yiannispap1 Wrote:  I have just installed the latest firmware by USB and I have no audio from flac mp3 wav mpeg exept Dolby Digital and Dts(via HDMI). Any suggestions?

Check your audio settings, did you factory reset?
Find all posts by this user
05-23-2012, 06:09 PM
Post: #86
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
Thank you for the answer! I have checked my audio settings. Everything Ok. I did factory reset.
Find all posts by this user
05-23-2012, 06:10 PM
Post: #87
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 06:09 PM)yiannispap1 Wrote:  Thank you for the answer! I have checked my audio settings. Everything Ok. I did factory reset.

does this mean now working?
Find all posts by this user
05-23-2012, 06:11 PM
Post: #88
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
No not at all!
Find all posts by this user
05-23-2012, 06:13 PM (This post was last modified: 05-23-2012 06:13 PM by halfelite.)
Post: #89
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
hit the volume button on the remote. after the factory it could be down to -15 or even muted since it only effect pcm sources
Find all posts by this user
05-23-2012, 06:17 PM
Post: #90
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
This was the first I have tried but no luck!
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [A-400] Firmware 05-06-140307-25-POP-422 + Apps (Forum Release) (7.03.2014) werner 19 5,760 03-12-2014 07:30 AM
Last Post: Willem53
  [A-400] Firmware 05-05-140119-25-POP-422 (05-01-131210-25-POP-422) (22.01.2014) werner 337 69,260 03-09-2014 04:23 PM
Last Post: ident4site
  [C-300] Firmware 05-03-130924-23-POP-420 (05-02-130708-23-POP-420) (25.09.2013) werner 105 66,428 02-06-2014 10:02 PM
Last Post: vedran1980
  [A-300] Firmware 05-03-131223-23-POP-421 (05-02-130708-23-POP-421) (30.12.2013) werner 146 30,407 02-06-2014 08:41 PM
Last Post: yo121212
  [A-400] Firmware 05-05-140112-25-POP-422 + NEW Apps (Forum Release) (13.01.2014) werner 51 18,735 01-20-2014 08:35 PM
Last Post: iamloco724@aol.com
  [A-400] Firmware 05-05-140105-25-POP-422 + NEW Apps (Forum Release) (08.01.2014) werner 52 13,508 01-12-2014 08:21 PM
Last Post: chris57
  [A-400] Firmware 05-05-131224-25-POP-422 + Apps (Forum Release) (27.12.2013) werner 56 20,239 01-08-2014 10:06 AM
Last Post: lostmage
  [A-400] Firmware 05-04-131105-25-POP-422 (05-01-130708-25-POP-422) (7.11.2013) werner 170 102,681 01-05-2014 08:48 PM
Last Post: iamloco724@aol.com
  [A-300] Firmware 05-03-130923-23-POP-421 (05-02-130708-23-POP-421) (23.09.2013) werner 161 73,208 12-29-2013 01:52 PM
Last Post: Figas
  [A-400] Firmware 05-05-131209-25-POP-422 + Apps (Forum Release) (9.12.2013) werner 76 28,356 12-27-2013 08:21 AM
Last Post: sniperviperman

Forum Jump: