Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Thread Closed 
[C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
05-23-2012, 07:12 PM
Post: #106
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 07:11 PM)yiannispap1 Wrote:  I use HDMI connection to AVR, Ihave just reboot without the HDMI, but the same result. What do you mean by (hitting save reboot test audio)?

under setup change your resolution, make sure to hit save then reboot and try again.
Find all posts by this user
05-23-2012, 07:18 PM
Post: #107
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 06:48 PM)burjast Wrote:  I have a question regarding samba, everything was working great until this update - which by the way went just fine:
Samba doesn't connect anymore, from inspection seems user is not provided anymore, so it forces anonymous login..

I tried removing and adding again share, but still...

samba:
check_ntlm_password: guest authentication for user [] succeeded
check_ntlm_password: Checking password for unmapped user []\[]@[] with the new password interface
check_ntlm_password: mapped user is: []\[]@[]

I updated like always before, via settings -> ....

Anyone knows what is happening, must I factory reset something? Smile

thanks.

I got similar problem. I have two nas devices. One is QANP and the other is Synology.

After the update, I can see Synology but cannot connect to it. I also tried network setup, share setup... None of these work until I reboot the router.

So just try to reboot your router and also your c200.
Find all posts by this user
05-23-2012, 07:28 PM
Post: #108
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
Ok boys, I've tried everything. I've changed the resolution, I've changed the PCM to downmix, I've turned off the hdmi audio out (and on), I've hit the volume up,I've reboot a hundred times but no luck!!! Thank you all for the help once more!
Find all posts by this user
05-23-2012, 07:28 PM
Post: #109
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
thank you!!! i have updated an now i just want to start all my torrents. thank you far the update again and for fixed bug.
Find all posts by this user
05-23-2012, 07:35 PM
Post: #110
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 07:28 PM)yiannispap1 Wrote:  Ok boys, I've tried everything. I've changed the resolution, I've changed the PCM to downmix, I've turned off the hdmi audio out (and on), I've hit the volume up,I've reboot a hundred times but no luck!!! Thank you all for the help once more!

The only things I can think of left to try is turning off (full off) both the pch and avr. turn the pch back on last.. (FULL OFF, pull the power cord).

Other than that, maybe the update went in funny.. recovering to the older firmware and then upgrading again (factory resetting before doing both).
Find all posts by this user
05-23-2012, 07:38 PM
Post: #111
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 07:35 PM)accident Wrote:  
(05-23-2012 07:28 PM)yiannispap1 Wrote:  Ok boys, I've tried everything. I've changed the resolution, I've changed the PCM to downmix, I've turned off the hdmi audio out (and on), I've hit the volume up,I've reboot a hundred times but no luck!!! Thank you all for the help once more!

The only things I can think of left to try is turning off (full off) both the pch and avr. turn the pch back on last.. (FULL OFF, pull the power cord).

Other than that, maybe the update went in funny.. recovering to the older firmware and then upgrading again (factory resetting before doing both).

just to add to this bypass the avr connect straight to your tv see if you get audio
Find all posts by this user
05-23-2012, 08:18 PM
Post: #112
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
when I switch to the czech language in main settings, app market doesnt work. When I switch englisth, everything is working fine... and some HD videos on youtube are still without sound.
Find all posts by this user
[+] 1 user says Thank You to Neo1tex for this post
05-23-2012, 08:20 PM (This post was last modified: 05-23-2012 08:22 PM by accident.)
Post: #113
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 08:16 PM)cmbe Wrote:  I have three Qnap devices, and one Synology and after the upgrade (with or without factory reset) the C-200 cannot connect to Synology one.

Of course, before the upgrade it was all ok.

You ip of the device (pch) may have changed. do you have anything on the synology that only allows certain ip addresses on your network connect to it? Are you running any csi apps that might be messing with the networking?

The testers with synology units didn't mention any problems. I know my collection of other brands are ok.

(05-23-2012 08:18 PM)Neo1tex Wrote:  when I switch to the czech language in main settings, app market doesnt work. When I switch englisth, everything is working fine... and some HD videos on youtube are still without sound.

You should post in the youtube thread and make a new bug thread in the 200 section about the language bug you found. This report might get lost in this thread and overlooked quickly.
Find all posts by this user
05-23-2012, 08:44 PM
Post: #114
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 06:39 PM)goAMinD Wrote:  PGS SUB FIX!!!! Big Grin

I guess its coming for the A-300 then.... woha. Best news since I bought the unit in January.

Can anyone confirm PGS subs are fixed?
Find all posts by this user
05-23-2012, 08:54 PM (This post was last modified: 05-23-2012 08:55 PM by 666.)
Post: #115
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 08:20 PM)accident Wrote:  You ip of the device (pch) may have changed. do you have anything on the synology that only allows certain ip addresses on your network connect to it? Are you running any csi apps that might be messing with the networking?

The testers with synology units didn't mention any problems. I know my collection of other brands are ok.


Not for my case, my router will look for the mac address of c200 and give it a fix IP. So the IP is always unchanged.

C200 can find Synology device, but it cannot browse/connect to Synology shares.

And there is no problem for any other devices (PC, QNAP).
Find all posts by this user
05-23-2012, 08:55 PM
Post: #116
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
Did you do a factory reset?

All advice is supplied packaged by intellectual weight, and not by volume. Contents may settle slightly in transit.
Find all posts by this user
05-23-2012, 09:00 PM
Post: #117
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 08:54 PM)666 Wrote:  Not for my case, my router will look for the mac address of c200 and give it a fix IP. So the IP is always unchanged.

C200 can find Synology device, but it cannot browse/connect to Synology shares.

And there is no problem for any other devices (PC, QNAP).

are you using wireless as the as the mac address of the wireless changed during the online only update if you also did that update also.
Find all posts by this user
05-23-2012, 09:20 PM
Post: #118
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 09:16 PM)cmbe Wrote:  Maybe I wasn't clear before, the problem happens when I try to map the share by IP too.

Well what problem are you having here then, unable to resolve host name wouldn't be the error you get when using an ip address. If your setup with IP address and getting that error, you need to at least try and reboot the pch because it's still trying by hostname.
Find all posts by this user
05-23-2012, 09:23 PM
Post: #119
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
I like the new player UI. It looks as a juke box. Is there an option now to add to the list on the right side additional tracks after switching to the browser? Would be great!
Find all posts by this user
05-23-2012, 09:25 PM (This post was last modified: 05-23-2012 09:27 PM by 666.)
Post: #120
RE: [C-200] Firmware 03-04-120517-21-POP-408 (03-04-111220-21-POP-408) (23.05.2012)
(05-23-2012 09:00 PM)halfelite Wrote:  
(05-23-2012 08:54 PM)666 Wrote:  Not for my case, my router will look for the mac address of c200 and give it a fix IP. So the IP is always unchanged.

C200 can find Synology device, but it cannot browse/connect to Synology shares.

And there is no problem for any other devices (PC, QNAP).

are you using wireless as the as the mac address of the wireless changed during the online only update if you also did that update also.

Not using wireless.
I even tried using IP for the network share and got the same problem. But rebooting router fixed the problem finally.
Find all posts by this user
Thread Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [A-400] Firmware 05-06-140307-25-POP-422 + Apps (Forum Release) (7.03.2014) werner 19 5,724 03-12-2014 07:30 AM
Last Post: Willem53
  [A-400] Firmware 05-05-140119-25-POP-422 (05-01-131210-25-POP-422) (22.01.2014) werner 337 68,659 03-09-2014 04:23 PM
Last Post: ident4site
  [C-300] Firmware 05-03-130924-23-POP-420 (05-02-130708-23-POP-420) (25.09.2013) werner 105 66,357 02-06-2014 10:02 PM
Last Post: vedran1980
  [A-300] Firmware 05-03-131223-23-POP-421 (05-02-130708-23-POP-421) (30.12.2013) werner 146 30,283 02-06-2014 08:41 PM
Last Post: yo121212
  [A-400] Firmware 05-05-140112-25-POP-422 + NEW Apps (Forum Release) (13.01.2014) werner 51 18,622 01-20-2014 08:35 PM
Last Post: iamloco724@aol.com
  [A-400] Firmware 05-05-140105-25-POP-422 + NEW Apps (Forum Release) (08.01.2014) werner 52 13,455 01-12-2014 08:21 PM
Last Post: chris57
  [A-400] Firmware 05-05-131224-25-POP-422 + Apps (Forum Release) (27.12.2013) werner 56 20,184 01-08-2014 10:06 AM
Last Post: lostmage
  [A-400] Firmware 05-04-131105-25-POP-422 (05-01-130708-25-POP-422) (7.11.2013) werner 170 102,584 01-05-2014 08:48 PM
Last Post: iamloco724@aol.com
  [A-300] Firmware 05-03-130923-23-POP-421 (05-02-130708-23-POP-421) (23.09.2013) werner 161 73,122 12-29-2013 01:52 PM
Last Post: Figas
  [A-400] Firmware 05-05-131209-25-POP-422 + Apps (Forum Release) (9.12.2013) werner 76 28,316 12-27-2013 08:21 AM
Last Post: sniperviperman

Forum Jump: