Firmware: A-410 [01 Apr. 2014] | A-400 [12 Mar. 2014] | C-300 [13 Feb. 2014] | A-300 [24 Feb. 2014] | C-200 [11 July 2013] | A-200/A-210 [11 July 2013] | Popbox V8 [3 Dec 2013]

Just got your NMT | WIKI has the answers | Search the forum | Forum Rules/Policy | Firmware & Official NMT News | Popcornhour manuals



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Post Reply 
Movies won't play through YAMJ
08-20-2012, 05:30 PM
Post: #1
Movies won't play through YAMJ
Hi guys,

Everythings seems to be in order - the YAMJ-command generates the jukebox directory and the index file. But when pressing play in YAMJ, nothing happens...

I have my movies split on two devices. 1: my NAS, 2: internal hdd on my C-200.

Path for NAS: \\LG-NAS-N2A2\volume1_public\Film
Path for internal: Z:\Video (on hdd sata_disk_1)

I need some help resolving this Rolleyes

This is my "My_Library" - what is wrongHuh

<libraries>

<library>
<path>Z:\Video</path>
<nmtpath>file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/Video/</nmtpath>
<exclude name="sample,tmp/,temp/"/>
<description></description>
<prebuf></prebuf>
<scrapeLibrary>true</scrapeLibrary>
</library>

<library>
<path>\\\\LG-NAS-N2A2\volume1_public</path>
<nmtpath>file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/NETWORK_SHARE//NAS FILM</nmtpath>
<exclude name="sample,tmp/,temp/"/>
<description></description>
<prebuf></prebuf>
<scrapeLibrary>true</scrapeLibrary>
</library>

</libraries>

Thanks in advance for your help!
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
08-20-2012, 05:39 PM
Post: #2
RE: Movies won't play through YAMJ
<nmtpath>file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/Video/</nmtpath>

is not a complete path. needs to have something like file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/SATA_DISK/Video/

and the second one

<nmtpath>file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/NETWORK_SHARE//NAS FILM</nmtpath>

you have an extra / but that should not matter is the share name called NAS FILM on the pch?
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
08-20-2012, 05:58 PM
Post: #3
RE: Movies won't play through YAMJ
Thanks for a quick response!

I tried adding "SATA_DISK" and also "sata_disk_1"... no luck
file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/SATA_DISK/Video/
file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/sata_disk_1/Video/

I will try to remove the extra / on the other path.

Yes - the share name is NAS FILM on the pch.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
08-20-2012, 05:59 PM (This post was last modified: 08-20-2012 05:59 PM by accident.)
Post: #4
RE: Movies won't play through YAMJ
go into app market and in tv/movies you'll find the yamj app. install that and use the playerpath help section, it should help you figure out the root paths of your shares and drives. Sometimes the names aren't obvious.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
[+] 1 user says Thank You to accident for this post
08-20-2012, 06:15 PM
Post: #5
RE: Movies won't play through YAMJ
@halfelite - the NAS-part is now working Wink
Still problems with internal hdd on pch... neither SATA_DISK or sata_disk_1 seems to be the solution...

<nmtpath>file:///opt/sybhttpd/localhost.drives/SATA_DISK/Video/</nmtpath>

@accident - thank you! Is that app different/better than YAMJ GUI Config, which I'm using at the moment??
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
08-20-2012, 06:24 PM
Post: #6
RE: Movies won't play through YAMJ
The app is to start yamj on the flash only players, since your c200 has flash you can also run it.. It reads directly from the pch and displays the paths to your shares and drives.
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
08-20-2012, 07:56 PM
Post: #7
RE: Movies won't play through YAMJ
Problem solved!

Thank you so much, both of you!!Big Grin
Find all posts by this user
Add Thank You Quote this message in a reply
[+] 1 user says Thank You to Madkrogh for this post
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Some movies doesn't start under yamj yeri60 0 113 04-18-2014 07:25 PM
Last Post: yeri60
  [YAMJ] Yamj Ubuntu gertvo 5 239 04-18-2014 12:23 PM
Last Post: gertvo
  YAMJ throws repeditive Java seg fault on linux (debian) mithrilG60 11 487 04-16-2014 09:31 AM
Last Post: Omertron
  YAMJ/Eversion: Customer Groups/Categories Adam1v 3 534 04-04-2014 09:30 AM
Last Post: Bazrah
  YAMJ not making any fanart for movies or tv shows simonmullan 15 4,829 04-02-2014 12:19 AM
Last Post: De1Phi4n
  [YAMJ] evZap/eversion Can't create Sets XML file for index Peterkocic 0 592 03-30-2014 11:06 AM
Last Post: Peterkocic
  YAMJ on A200 and A400 davlet 0 306 03-29-2014 07:18 PM
Last Post: davlet
  YAMJ HTML wrong Italian characters in PLOT and name cyberbob 1 415 03-27-2014 09:47 AM
Last Post: Omertron
  YAMJ (eversion+evhell) not seeing data say170 16 842 03-25-2014 10:52 AM
Last Post: Omertron
  Yamj Scan footer and xml question JamesTF 5 648 03-08-2014 02:56 AM
Last Post: jluc2808

Forum Jump: